Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagytok féltékenyek?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ellene?vagy esetleg örülnétek, ha a párotok féltékenykedne?2016. máj. 4. 20:46
1/11 anonim válasza:
Nagyon féltékeny vagyok. Nem örülnék, ha a párom féltékeny lenne,de nem adnék rá okot.
2/11 anonim válasza:
Nem örülnék neki ha az lenne, mert nem adok rá neki okot.
De ha az lenne akkor meg beszélném vele, és tudni akarnám hogy miért féltékenykedik.
3/11 anonim válasza:
pont ilyen kérdéseket keresgéltem... rettenetesen féltékeny vagyok mindenkire.. önbizalomhiányom is lett. sokat veszekszünk emiatt a barátommal, kezdo elrontani a kapcsolatunkat.. jó lenne ha ez változna, mert egyikünknek sem jó:(
4/11 anonim válasza:
#3 beszélges erről többet a barátoddal, és hátha kitaláltok valamit erre, vagy egy szakember segíthetne feltárni hogy ez miért alakult ki benned.
5/11 anonim válasza:
sokat beszéltünk már erről, nem tudunk vele mit kezdeni...mindig lenyugszom kis időre de újra kezdődik...de meg is bánom egyből..pedig az elején nem volt ez, max olyan egészségesen voltam féltekeny
6/11 anonim válasza:
Akkor viszont ténylegesen csak egy szakember segíthetne. Valami komoly oka lehet hogy ez kialakult benned.
7/11 anonim válasza:
A féltékenység minimálisan mindig jelen van, de amikor már teret is nyer magának, az azért van, mert a féltékeny félnek kevés az önbizalma, és tudat alatt veszélyben érzi a 3. fél jelenléte miatt, fél hogy alul marad, és elveszti azt aki fontos neki.
8/11 anonim válasza:
10-es skálán úgy 7-es.
Ha elhagyna vagy titkolózna vagy többször találkozna valakivel a hátam mögött az már nem fér bele a kapcsolatunkba.
9/11 anonim válasza:
Én nem vagyok, legalábbis igyekszem nem az lenni, és a páromtól is ezt várnám el. Nekem amúgy meggyőződésem, hogy a folyamatos féltékenykedés egy kapcsolat egyik (ha nem a) legnagyobb mételye. Szerintem nagyon fontos a felek egymás iránti bizalma, az már régen rossz ha lopva ellenőrizgetni kell a másik email-jeit/telefonját, meg beszámolni minden percről stb. Ha egyik vagy akár mindkét fél állandóan féltékenykedik, az - mintegy önbeteljesítő jóslatként -, tényleg tönkretehet egy amúgy jól működő kapcsolatot is.
10/11 anonim válasza:
én sajna az vagyok.mert nem érzem, hogy elég jó pasi lennék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!