Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mennyire vagytok féltékenyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire vagytok féltékenyek?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ellene?vagy esetleg örülnétek, ha a párotok féltékenykedne?

2016. máj. 4. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon féltékeny vagyok. Nem örülnék, ha a párom féltékeny lenne,de nem adnék rá okot.
2016. máj. 4. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem örülnék neki ha az lenne, mert nem adok rá neki okot.

De ha az lenne akkor meg beszélném vele, és tudni akarnám hogy miért féltékenykedik.

2016. máj. 4. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
pont ilyen kérdéseket keresgéltem... rettenetesen féltékeny vagyok mindenkire.. önbizalomhiányom is lett. sokat veszekszünk emiatt a barátommal, kezdo elrontani a kapcsolatunkat.. jó lenne ha ez változna, mert egyikünknek sem jó:(
2016. máj. 4. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 beszélges erről többet a barátoddal, és hátha kitaláltok valamit erre, vagy egy szakember segíthetne feltárni hogy ez miért alakult ki benned.
2016. máj. 4. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
sokat beszéltünk már erről, nem tudunk vele mit kezdeni...mindig lenyugszom kis időre de újra kezdődik...de meg is bánom egyből..pedig az elején nem volt ez, max olyan egészségesen voltam féltekeny
2016. máj. 4. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont ténylegesen csak egy szakember segíthetne. Valami komoly oka lehet hogy ez kialakult benned.
2016. máj. 4. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenység minimálisan mindig jelen van, de amikor már teret is nyer magának, az azért van, mert a féltékeny félnek kevés az önbizalma, és tudat alatt veszélyben érzi a 3. fél jelenléte miatt, fél hogy alul marad, és elveszti azt aki fontos neki.
2016. máj. 4. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

10-es skálán úgy 7-es.

Ha elhagyna vagy titkolózna vagy többször találkozna valakivel a hátam mögött az már nem fér bele a kapcsolatunkba.

2016. máj. 4. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok, legalábbis igyekszem nem az lenni, és a páromtól is ezt várnám el. Nekem amúgy meggyőződésem, hogy a folyamatos féltékenykedés egy kapcsolat egyik (ha nem a) legnagyobb mételye. Szerintem nagyon fontos a felek egymás iránti bizalma, az már régen rossz ha lopva ellenőrizgetni kell a másik email-jeit/telefonját, meg beszámolni minden percről stb. Ha egyik vagy akár mindkét fél állandóan féltékenykedik, az - mintegy önbeteljesítő jóslatként -, tényleg tönkretehet egy amúgy jól működő kapcsolatot is.
2016. máj. 4. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
én sajna az vagyok.mert nem érzem, hogy elég jó pasi lennék....
2016. máj. 4. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!