Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, örültok neki, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, örültok neki, ha egy lánynak sok programja van, ritkán ír, vagy inkább féltékenyek vagytok?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy nem jó, ha valaki a pasi nélkül unatkozik, de eddig mindig féltékenyek voltak rám, ha meg keveset értem rá... Most akkor hogy is van ez?
2015. okt. 24. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha valóban több programja van, az nem gáz. De akkor ne a fiú haverjaival csevegjen, mert attól féltékeny lehetek... bár nem nagyon szoktam kimutatni. :)
2015. okt. 24. 20:18
 2/2 aladar12 ***** válasza:
hát ha nekem kell kezdeményezni minden esetben a beszélgetést, meg nem talál rá időt, hogy minőségien beszéljen velem, akkor nem leszek féltékeny. csak otthagyom.
2015. okt. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!