Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti féltékenyek vagytok ha megláttok egy nagymellű nőt és látjátok h a párotoknak tetszik? És a pasik mit éreznek a hisztikor?
Pl.olyan mint Kate Upton. vagy akárki akinek szebb nagyobb formásabb eredeti cicije van.
Nem depresszióztok be?
Vagy nem mentek a pasitok agyára a témával,h ő biztos jobban tetszik neki vagy ilyesmi? Mert szerintem vannak ilyen nők is.
Nem frusztrál titeket? És a pasitok hogy reagál a hisztire? Vagy mit gondol?
Azért mert te frusztrált vagy a mellemd miatt..
26l
Nem, engem nem frusztrál. Még én is megnézném nem hogy a párom :) Megcsodáljuk és továbbmegyünk az életünkkel. Hiszti szóba sem jöhet nálam emiatt, hiszen engem szeret.
22/N
Amikor fiatal voltam problémáztam ezen. Mert kevés volt az önbizalmam.
De mióta tudom, hogy a párom értem bolondul és férfi. És akkor is vonzza a tekintetét a nagy cici, mert férfi. Naná, hogy tetszik neki.
De féltékeny azért nem vagyok. És mondjuk a páromban is van annyi, hogy diszkréten esik ki a szeme :D
De ha annyira nagymellű nőt akarna simán lehetett volna neki. De nem kellett. Én kellettem neki. (bár most az utóbbi időben az enyém is megnőtt so-so)
Szóval nincs depi. Csak mosolygok a bajszom alatt... férfiak! :D
Régen én is önbizalomhiányos voltam,szóval hisztiztem is eleget.
Ha nem szeretne úgy ahogy vagyok,akkor nem lenne velem.
De amúgy szoktam figyelni a reakcióit,de észre sem veszi a nők mellét,mert meg sem bámulja,most mit csináljak,ez csak nekem jó. :D
Amúgy nem izgatna,mert tudom,hogy én vagyok számára a tökéletes nő és ezt érezteti is velem. :)
Azért van szemünk,hogy lássunk vele..
Mindent a szemnek,semmit a kéznek. :)
En ezt ugy oldottam meg, h ha olyanom van, akkor jol kirakom a nagy formas telt melleim es masoknak esik ki a szeme. Ez elvonja a figyelmem a feltekenysegrol. A pasim nagyon elvezi, ah neznek engem.
Szoval ha jon egy nagymellu no, akkor en mindig megcsodalom, rajongva nezem. Csak a melleite tudok gondolni, igy semmi sem jut eszembe. Ilyenkor inkabb a pasim kap idegrohamot.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!