Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti féltékenyek vagytok ha megláttok egy nagymellű nőt és látjátok h a párotoknak tetszik? És a pasik mit éreznek a hisztikor?
Pl.olyan mint Kate Upton. vagy akárki akinek szebb nagyobb formásabb eredeti cicije van.
Nem depresszióztok be?
Vagy nem mentek a pasitok agyára a témával,h ő biztos jobban tetszik neki vagy ilyesmi? Mert szerintem vannak ilyen nők is.
Nem frusztrál titeket? És a pasitok hogy reagál a hisztire? Vagy mit gondol?
Azért mert te frusztrált vagy a mellemd miatt..
26l
Nem. Nekem kis mellem van, de ettől még szépek, nem vagyok frusztrált miattuk. A párom inkább fenék párti, de a ciciket is szereti. Sokszor van, hogy én mutatok neki egy képet, hogy húú, nézd ennek a nőnek milyen szép cicijei vannak! Szerintem lehet értékelni mások adottságait anélkül is, hogy azt folyton magadhoz hasonlítgatnád. A párom velem van, imádja a cicijeimet, ha lát egy nagyobbat, úgyse fog ahhoz rohanni inkább, mert én vagyok a barátnője, ezért vagyunk együtt.
Az ilyen önértékelési gondokból származó hiszti egyik félnek se jó.
Fiatalabb koromban nagyon frusztráltak a kis melleim, hisz a legtöbb lányt teljesen kikészíti a média, és 15 éves korára mind fel tudja sorolni a szemöldöktől a lábujjig minden apró "hibáját". Azóta sokat gondoltam ezen, na meg persze jól választok pasit, így nincs hiszti, de bámulgatás sincs.
Amúgy csak úgy belinkelném Kate Upton-t, ha már ő adta az inspirációt a kérdéshez. Ezt a képet szerintem a legtöbb gyakorihuszár kapásból lekövérátlagoslányozná:D
25L
Érdekes dolog ez, mert mint férfi, nekem is megakad a szemem a nagy női melleken, de a kicsit jobban szeretem. Volt nagy mellű barátnőm, mert gondoltam, hogy biztos azért nézem meg, mert tetszik, de aztán amikor "oda" került a sor, nem tetszett annyira. Maradok a kicsi és közepes melleknél... :)
A barátnőim pedig sosem hisztiztek, mivel jól választottam őket. Sokszor a pasikat is megnéztük együtt ugyanúgy mint a nőket és kielemeztük, mi jó bennük és mi nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!