Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolják a heterók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a heterók hogy jó dolog melegnek lenni?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon nem az! Kegyetlen dolog szerelmesnek lenni egy heteró szépfiúba, aki megaláz, kigúnyol, megvet és gyűlöl, csak azért mert szeretem.

2016. máj. 1. 08:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A környezetemből kiindulva azért gondolják ezt mert hogy a lányok oda vannak a melegekért, és úgy hiszik hogy ez tök jó, de abba nem gondolnak bele hogy ha melegek lennének nem foglalkozzanak a körülöttük levő lányokkal.

Illetve van az aki szerint azért jó hogy vannak melegek, mert így több nő jut nekik.

Neked viszont azt tanácsolom hogy légy óvatos, mert nem könnyű melegként. Ha valaki tetszik és nem tudod róla hogy meleg és vagy nem, óvatosan derítsd ki róla. És ha valaki pusztán a melegséged miatt megaláz az egy nagy senki, és nem adhatod meg neki azt az örömöt hogy szenvedni lásson a beszólásai miatt. Légy erős és ne foglalkozz a sértésekkel.

2016. máj. 1. 12:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Eleve aki megaláz, megvet és gyűlöl abba nem leszek szerelmes!

Ne légy ilyen gyönge, ráadásul, úgy hogy semmi esélye a dolognak nincs, hagyná magát a franc, hogy nevetség tárgyává tegyen egy hetero pocs!!!

Én jól érzem magam melegként.

25

2016. máj. 1. 15:33
 13/20 A kérdező kommentje:

Egy heteró legalább elmondhatja a szerelmének vagy másoknak mennyire szereti az adott személyt vagy legalább hogy mennyire fáj.

Egy melegnek azt is titkolnia kell.

2016. máj. 1. 15:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom érdemes lenne felkeress egy szakembert, mert úgy látom nem tudsz egyedül megküzdeni azzal hogy a szerelmed nem kerül viszonzásra. Nagyon nehéz ez minden embernek, függetlenül a szexualitástól. Ha elszeretnéd mondani a bánatod akkor egy pszichológusnak megteheted, ő nem fog elítélni, sem megbántani, sőt segítséget ajánlj fel. Akár nekem is írhatsz, de az nem biztos megoldja a problémát, szóval keress valakit ha szükségesnek érzed.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. máj. 1. 15:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy meleg is találhat olyanokat akiknek elmondhatja kit szeret. És van hetero akinek ha elmondod hogy szereted, nem akad ki.

És igen egy melegnek nehéz de nem szabad ezekkel foglalkoznod. Ha valaki beszól ne foglalkozz vele. Keress embereket akik szeretnek és elfogadnak.

2016. máj. 1. 15:53
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

Ezt soha nem fogom megérteni, hogy lehetsz szerelmes olyanba akiről tudod hogy soha nem fogja viszonozni.

Akkor te a külsejébe szeretsz bele :)

2016. máj. 1. 20:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
semelyiknek se könnyű,ennyi
2016. máj. 1. 22:04
 18/20 A kérdező kommentje:
#16 igen a külsejébe szerettem bele mert amúgy egy rendkívül aljas ember.
2016. máj. 1. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

jó pasit találsz még sokat aki meleg is

csak ne ragadj le ennél akinél esélyed sincs

2016. máj. 2. 15:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg irány a Pszihológus, mert vannak gondok.

Ha már kiírtad a kérdést, az jelzi, hogy mennyire nem bírsz egyedül felülkerekedni a problémán.

Aljas emberbe akkor sem szeret bele az ember ha gyönyörű.

Azonkívül rengeteg vonzó meleg pasi van még Magyarországon is, és akad közöttük rendes is.

A másik ne általánosíts, hogy a melegek nem mondhaják hogy szeretlek, én mindennap mondom valakinek, és ő mondja nekem.

2016. máj. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!