Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet hogy a pasim meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a pasim meleg?

Figyelt kérdés

Egyutt vagyunk lassan egy ève, az utobbi idoben gondolkodtam el azon hogy lehet nem is az a srac ö akinek gondoltam..

Kinezetre ferfias, oltozkodese is, kezdetben semmi furcsa nem volt rajta.

Aztan idovel voltak dolgok amiket furcsaltam...ezeket hosszu lennne most itt leirni.

Szex mindig van koztunk viszont neha elofordul hogy a szex kozben hipp hopp csak ugy elmulik az erekcioja.

Neha a nezese is kicsit elgondolkodtat meg a hagja .

De csak tenyleg ritkan.

Vannak szavak amiket ugy hasznal mint egy lany.

Egyszer szoba hoztam ezt neki mert akkor valamin kiakadtam es lenyeg h eljutottunk oda h akkor az e v sem, es letagadta h marpedig o nem az, o engem szeret, stb.

Igazabol mar az megremiszt h ez megfordult a fejemben h o az.

Olvastam olyat h sok homoszexualis ferfi el rendesen nokkel gyerekel hazassag, de egy ido utan ez kiderul.

Igazabol ha megint rakerdek es ha tenyleg az akkor sem fogja elmondani.

Miota ez van a fejemben sokkal feszultebb vagyok es mintha masabb lenne nekem is a hozzaallasom.

De mivan ha nemaz csak vannak ilyen dolgai.

Nemtudom, tud valaki tanacsot adni?

2016. ápr. 26. 14:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, valami nagyon nem stimmel veletek, ha ilyen jutott az eszedbe és nem tudod vele megbeszélni. Vannak romantikusabb, nőiesebb lelkű hetero fiúk is.

És persze olyan is, aki meleg, de kell a kamubarátnő és magánakis hazudik és nyűg neki nővel a szex. Neked kellene érezned, mennyire szeret az ágyban, mennyire élvezi? Ha élvez téged, akkor valószínű hetero.

2016. ápr. 26. 20:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó úton haladsz a szakítás felé, ha egyszer azt mondja, hogy nem meleg és szexel veled, akkor az úgy is van, ahogy ő állítja. ilyen problémák...
2016. ápr. 27. 08:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nyugi agyhalott homfób a kérdező :) az 1. válaszadónak igaza van! :D
2016. ápr. 27. 13:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Bírom amúgy:D Nem működik a kapcsolat, te meg azonnal arra kezdesz gondolni hogy meleg a pasid, nem is keresel hibát magadban.
2016. ápr. 27. 17:07
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Csak én nem latom a homofobiat a kérdésben? Szerintem siman lehet, hogy tenyleg meleg a pasija csak meg önmagának se sikerult bevallania. Az én paromnak is volt tobb barátnője akikkel szexelt is mielott beismerte volna, hogy meleg.

20/F

2016. ápr. 28. 15:04
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

ma 15:04

kamu, meleg propaganda

2016. ápr. 28. 16:36
 17/20 anonim ***** válasza:
94%
#15: Meleg NEM szexel lánnyal:)
2016. ápr. 28. 19:31
 18/20 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi erővel: én vega vagyok, bár minden nap 2 kiló húst eszek, csak még nem sikerült bevallanom magamnak.
2016. ápr. 28. 19:32
 19/20 anonim ***** válasza:
95%

A fizikai stimulálás és élénk fantázia mellett össze lehet hozni, ha nem görcsölsz rá. A vibrátorok és a fleshjackek iránt sem érez senki sem szexuális vonzalmat mégis tudjuk őket használni maszturbálás során. Ha így tekintesz a partneredre, akármennyire is degradálóan hangzik, akkor szerintem megoldható.

Szerintetek, hogy lehetséges, hogy valaki egy feleség és gyerekek után vallja be, hogy meleg? Ha ezek az emberek ténylegesen csak biszexuálisak lennének, akkor maradnának a házasságukban.

2016. ápr. 28. 19:43
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

# 15

Én egyetértek veled, én sem látok ebben semmi homofóbiát. Miért lenne a kérdező homofób? Csak azt nem szeretné, hogy a pasija meleg legyen, de ez érthető, szerintem egyik lány sem szeretné ezt.

Én meleg vagyok, de voltam lányokkal, két barátnőm is volt, akikkel szexeltünk is. Szóval simán lehet valaki meleg, attól, hogy volt/van nővel. Mennyi olyan van, hogy "biszex", barátnője van, de végig kúrja pasikkal az életét. De egyébként sík meleg, de felvállalni nem fogja mert az ugye ciki lenne neki.

Egyébként a leírtak alapján nem lehet arra következtetni, hogy meleg a pasi. Kérdező, ezt neked kellene tudni és megbeszélni vele. Szerintem egyébként simán lehet hetero.

2016. ápr. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!