Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet hogy a pasim meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a pasim meleg?

Figyelt kérdés

Egyutt vagyunk lassan egy ève, az utobbi idoben gondolkodtam el azon hogy lehet nem is az a srac ö akinek gondoltam..

Kinezetre ferfias, oltozkodese is, kezdetben semmi furcsa nem volt rajta.

Aztan idovel voltak dolgok amiket furcsaltam...ezeket hosszu lennne most itt leirni.

Szex mindig van koztunk viszont neha elofordul hogy a szex kozben hipp hopp csak ugy elmulik az erekcioja.

Neha a nezese is kicsit elgondolkodtat meg a hagja .

De csak tenyleg ritkan.

Vannak szavak amiket ugy hasznal mint egy lany.

Egyszer szoba hoztam ezt neki mert akkor valamin kiakadtam es lenyeg h eljutottunk oda h akkor az e v sem, es letagadta h marpedig o nem az, o engem szeret, stb.

Igazabol mar az megremiszt h ez megfordult a fejemben h o az.

Olvastam olyat h sok homoszexualis ferfi el rendesen nokkel gyerekel hazassag, de egy ido utan ez kiderul.

Igazabol ha megint rakerdek es ha tenyleg az akkor sem fogja elmondani.

Miota ez van a fejemben sokkal feszultebb vagyok es mintha masabb lenne nekem is a hozzaallasom.

De mivan ha nemaz csak vannak ilyen dolgai.

Nemtudom, tud valaki tanacsot adni?

2016. ápr. 26. 14:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Ehhez aztán már igazán agyhalott homofóbnak kell lenni, hogy valaki azon görcsöljön, hogy a pasija meleg, még hogy csak nem is bi, amikor őt dugja.
2016. ápr. 26. 14:55
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még végig olvasni is fájt ...
2016. ápr. 26. 15:03
 3/20 anonim ***** válasza:
94%

Ha elmúlik az erekciója akkor egy másik nőt kíván...

Nem meleg.

25/meleg srác

2016. ápr. 26. 15:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Valamit te csinálsz rosszul, ha szex közben elmúlik az erekciója.. :P

26F m

2016. ápr. 26. 15:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szorong, és fél, azért változik meg a hangja, és megy el az erekció szex közben. Kiskorában, és a jelenben, meg sokat volt/van nők közelében, így ez az ráragadt. Megbeszélni kéne a dolgokat, és nem egyből azt feltételezni hogy "meleg."
2016. ápr. 26. 15:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne oltsd már szegényt azzal, h b*zi! :D Belegondolok, hogy elkezdene ezzel oltani a csajom, eléggé zokon venném...

Amúgy nekem is lelankad szex közben néha, nem tudom mitől van. Lehet meleg vagyok? :O

2016. ápr. 26. 15:45
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos így nem lehet tudni, főleg nekünk, akik csak egy valakinek a szemszögét látjuk, azt is leírva. A pasid lehet meleg, bi, hetero is simán.

Először a 'hetero' opció/érv(?): Lányosan beszélni, viselkedni hetero srácok is viselkedhetnek néha simán. Erekciós probléma bárkinél előfordulhat, lehet különböző oka, de fiatal korban a cigi és a stressz szokott lenni a két fő oka. Ha már idegesség. Szokott idegeskedni, mintha visszatartana valamit? Bizalmatlan, húzóckodó, ingerlékeny stb? Másfelöl nálad előfordult, hogy oktalanul féltékenykedtél? Az önismeret fontos dolog...és a kommunikáció.

Homo opció: Én meleg vagyok, igényesen, stílusosan, de határozottan 'heterosan' öltözködöm. A beszédem se 'meleg'. Hallottam olyat, hogy meleg srácok próbálták heterová konvertálni csajokkal, de nehezen vagy sehogy nem tudták az erekciójukat fenntartani. Magyarország még mindig eléggé homofób és egyébként se könnyű ezt felvállalni. Én a helyedben nyugodtan, óvatosan, türelmesen közelítenék hozzá, mert akkor látná, hogy segíteni akarsz és lehet, egy idő után kibökné, HA az...

Nem fogok hazudni. Több 'hetero' srácot is tudok, akik küldenek számomra jeleket. Egyik simán látens, talán fél év és elmondja, hogy nem csak kíváncsi. Egy másik srác bi vagy kiváncsi. Nem tudom melyik, annyit tudok, hogy szívesen megismerne közelebbről(persze burkoltan). És van még olyan, aki kérdéses, csak szemezgetünk. Viszont amiért ezt megemlítettem az a következő két srác: Van barátnőjük, de szinte mintha csak dísznek lennének -bocsi a kifejezésért-, stírölnek, előfordul 1-2 elcsípett szempillantás, de az érdekesebb rész akkor van, ha nincs velük a csajuk. Konkrétan keresik a lehetőséget arra, hogy a közelemben lehessenek, bátran szemezgetnek, lazábbnak, oldottabbnak tűnnek, kiegyensúlyozattabban viselkednek, mintha 'nem üldözné őket folyamatosan valami'. Az egyikük épp sorban várt elöttem és naggyon hosszan szemezett velem, persze azután, hogy végigmért, a másik a lépcsőn ment volna le, de amint meglátott, leállt és vagy fél percig egymás szemébe néztünk. Persze ha társaság, vagy barátnő van, azonnal ott a súly a vállukon. Rájuk is hagytam, de mégis közelednének, ami nekem nem tetszik. Nem szeretném már ezt tovább részletezni, de voltak már 'véletlen' kétfogások, mögöttem állt a piszoárnál és[...] és volt, hogy bevártak az utcán pl csak hogy egy pillanatig mellettük legyek, lássanak, hogy utána beelőzzem őket...vagy abban a pillanatban rágyorsítottak.

Sajnos biztosat nem mondhatok, csak az én személyes tapasztalataimat. Annyit tudok, hogy egy normális esetben egy szerelmespáron látni a szeretetet, a törődést, míg a fenti két példán egymástól való sodródást láttam. Lehet, hogy valami teljesen más van a háttérben, nem? Nem tudom.:/

Sok szerencsét kívánok és remélem minden megoldódik kettőtök között még ha a végén külön utakat is jártok! Szorítok!:)

19/m/f

2016. ápr. 26. 16:24
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha meleg lenne, nem akarna veled szexelni soha XD Mindig kibújna alóla stb, de biztosan nem szexelne veled (pláne gyakran). A meleg NEM EGYENLŐ a lányossal, ezt vésd az eszedbe.
2016. ápr. 26. 17:39
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Dobd. Jobb csajt érdemel nálad.
2016. ápr. 26. 17:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Minek a kérdés ha te már eldöntötted hogy meleg, itt bárki bármit ír nem hiszem hogy ettől megváltozik a véleményed.
2016. ápr. 26. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!