Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért igénytelen érzelmileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért igénytelen érzelmileg és testileg is nagyon sok meleg?

Figyelt kérdés

Most gondolok arra, hogy érzelemmentesen szexelnek, nem akarnak kapcsolatot, annyi szexpartnerük volt már, hogy maguk sem tudják. Pl ezen a kérdésen elborzadtam. Még jobban a válaszokon, hogy ezt természetesnek is veszik.

Vannak még normális melegek???

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__..

Kihangsúlyoznám, hogy nem avval van a baj, hogy, ha valaki szeret szexelni és volt egy jó pár szexpastnere. Az igenyesség és a tisztaság nem meglétéről beszélek.

2016. ápr. 19. 17:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Nah.

Szóval mind a szépre, jóra mentek, de a szép, jók is erre mennek és mindenkinél van szebb és jobb, akkor a szép és jó miért téged válasszon, mikor nálad is van szebb és jobb?

Na ezért nem találtok. A komoly kapcsolat a megbecsülésről, tiszteletről, szerelemről szól, emberi értékekről, aminek nincs köze a külsőséghez, mert ha én szerelmes vagyok valakibe, akkor nekem ő a legszebb a világon és vele a legjobb az ágyban.

És mi köze a kornak ehhez? Egy haveri barátnál megértem, mert kell hogy azonos gondolkodás, stílusirányzat stb. legyen. De egy kapcsolatba ez nem muszáj, nem kellene keverni a társat a haverral. Szerintem ti mindent egybe akartok, ami nem jó mert ha nem a haverjaiddal éled azt amit a haverokkal kellene, hanem a pároddal és mindent, együtt és csak vele, akkor megfojtod a kapcsolatot.

Másik sajna 25 alatt az emberek még éretlenek, tehát ha két éretlen van egy kapcsolatba az nem valami jó dolog, azt már le se merem írni, hogy 25 év felett sokkal nagyobb a tapasztalat, az alkalmazkodás és a többi és a többi.

Kicsit vicces, hogy mind azt írjátok nem találok, nyomul rám az öreg, pocakos stb.

Ti is lesztek öregek, lesz pocitok is most se találtok, akkor se fogtok találni.

Én azt mondom ha kapcsolatot akarsz a belső értékeket keresd, ne a külsővel, életkorral foglalkozzál.

Lehet egy harmincas-negyvenes srác a tenyerén hordozna, megbecsülne, szeretne, de te lehet eldobod magadtól a nagy szerelmet, mert olyan dolgokat keresel ami egy igazi párkapcsolatba nem számít.

Vannak gyönyörű emberek akik csúnya emberekkel élnek boldog kapcsolatba, vannak gyönyörű emberek, aki testi fogyatékossággal élő emberekkel élnek gyönyörű kapcsolatba.

Tisztázd magadba miről is szól neked egy igaz kapcsolat? Külső, életkor, vastag pénztárca vagy megbecsülés, tisztelet, hűség, szerelem?

2016. ápr. 20. 11:27
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Ez az ürge nagyon speckó, kiégett lelkivilágú ember lehet.

Én is élek párkapcsolatban már évek óta, házasságot tervezünk- külföldön- de időnént nekünk belefér, hogy másokkal is sexeljünk, a másik tudtával és beleegyezésével.

Sajnos az első pár évben még elprüntyög az ember utána viszont sekélyes lesz.

Van aki már ezt is elítéli- ha érdekelne az ítelete :DDD

Az ilyen életmód mint amit a kérdező kiírt azzal együtt szélsőséges, kevesekre jellemző.

Mindenki megtalálja a párját szerintem, de néha az ember beleéli magát egy olyan szemlybe aki nem is akar kapcsolatot.

Mi anno megbeszéltük hogy együtt akarunk járni, nem két éjszakára gondoltunk, és két hét múlva össze is költöztünk.

Nem minden ötvenes-sőt hatvan körüli pasi pocakos és undi, vannak nagyon vonzóak is, többnyire akik gazdagok és van pénzük, igényük idejük adni magukra, de én azért ilyen korosztállyal soha nem kezdtem volna. Meg hát ők inkább kitartanak fiúkat...

2016. ápr. 20. 12:40
 13/20 Béla211 ***** válasza:
100%
Ha lesz komoly kapcsolatot és együtt fogtok élni.Nem tagadjátok le egymást, ha rákérdeznek ,hogy ő kicsoda. akkor megfogod tapasztalni ,hogy azért van alapja ,hogy valki nem akar komoly kapcsolatot melegként. Az alkalmikat sokkal könnyeben ellehet rejteni. Mind egy állandó párt főleg ha még együtt és éltek.Én szeretek együtt élni a párommal csak mind ez egy kisvárosban és majd nem egy cégnél dolgozva mindig halom a hátam mögött ,hogy na már itt jön a kis b..i vagy beszélget a "szerelmes pár" persze a szemedben vigyorognak de a hátad mögött keményen megy a bu..zás. És nem számítanak arra ,hogy valamiért vissza lépek:D Ezzel az a baj ,hogy bármilyen rendes kollégai is lehetsz te akkor is a kis b..i maradsz meg vagy bélyegezve.
2016. ápr. 20. 13:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

G.e*i kollégáid vannak abban a kisvárosban...

Én azért adnék nekik!

Szerencsére a világot nem az ilyen jelentéktelen kis söp***ek irányítják mint ők!

25 éves bzi

2016. ápr. 20. 15:11
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Hát mondjuk szerintem elég fiatal vagy még, és nem is állsz készen komoly kapcsolatra. Ezt szoktam imádni, hogy komoly kapcsolatot akar valaki, de már 2 levél után képeket követel, mert ez dönt el mindent nála. Sokkal nehezebb lelkileg ráhangolódni a másikra és összeilleni mint fizikailag. Főleg hogy fizikailag azér ta legtöbb dolgon könnyebb változtatni. Meg amúgyis nem az a lényeg, hogy képen hogy néz ki a másik, hanem a kisugárzása, viselkedése meg ahogy néz. Hosszú távon ezek fogják meg az embert rendes kapcsolatban és nem az, hogy a fotón amit elküldött megborotválkozott-e, a korral úgyis változik, hogy néz ki az ember, de ha bejön a kiállása, a viselkedése akkor vele maradsz 20 év múlva is. Ha tényleg komoly kapcsolatot keresel próbálj meg inkább néhány nap levelezés után egy kávé erejére találkozni a másikkal. Lépj túl ezen a nem merek személyesen elutasítani valakit, vagy nem akarom az arcomba kapni, hogy bocsi de nem te vagy az esetem. Felnőtt emberként meg kell tanulni kezelni az ilyesmit, de ne egy kép alapján keressük már életünk párját. Ha nem jön be kávéztál egyet, akár még beszélhettél is egy jót, ahhoz nem kell kinézet, hogy valakivel értelmesen beszéljen az ember és ennyi volt. Annyira cska nem vagy fontos ember, hogy ne legyen ilyen célra 1-2 órád néha.
2016. ápr. 20. 15:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Előző ezzel nem értek egyet pedig 5,5 éve élek kapcsolatban.

Az az igazság, hogy a külső nagyon fontos, a legfontosabb.

Ha nem tetszik a 100. kávé után sem fog megtetszeni.......

Akkor sem, ha gyönyörű de nem szimpatikus, volt nekem már ilyen is, nagyon jóképű volt, de én alig vártam hogy soha többet ne lássam annyira ellenszenves volt, hogy a seg.gem se akart vele az élet dolgairól beszélgetni.

Ha meg ronda eleve, akkor meg azért nem ülök le vele kávézni az élet dolgairól beszélgetni.

Utánam futott egy 130 kilós, gazdag ügyvéd családból származó harmincas pasi- most már jó negyvenes- de hányinger volt ránéznem, úgyhogy megírtam neki a face-n hogy bocs de ez nem fog menni, hagyjál békén. Megértette.

Rokonszenv, ellenszenv, nagyon szép magyar szavak sokmindent kifejeznek.

Közhely de igaz, hogy a külső megfog a belső megtart.

A kapcsolatok 98%-ban a sexualitás a legfontosabb tényező hogy valaki attraktív legyen számodra, ha nem az, akkor nem fog menni az együttélés semmilyen formában.

Ha elutasít egy kép alapján, az már eleve jelzésértékű, nem kell mellreszívni, jó pasikat is utasítanak el.

Ha meg te utasítod el, akkor legyen bűntudatod, nem tetszik és kész akkor minek mennél el vele beszélgetni.

2016. ápr. 20. 16:11
 17/20 Béla211 ***** válasza:
100%
Azért nekem volt olyan aki kép alapján nem jött be mikor élőben találkoztunk akkor meg igen. Össze is jöttünk igaz ,hogy nem ő lett a nagy ő de azért 8 hónapot tartott a dolog.de fordítva is volt kép alapján bejött viszont élőben inkább menekültem volna tőle kb 5 perc után.Szóval egy fénykép alapján inkább nem ítélnék.
2016. ápr. 20. 16:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os pont te írtad, hogy volt olyan pasi aki nagyon jóképű volt és mégis taszított. Nem azt írtam, hogy a külső nem számít hanem azt, hogy a külső nem csak a kinézetről szól, hanem a kisugárzásról, kiállásról, a másik illatáról vagy akár csak a mimikája, hanghordozása is fontos lehet és ne kép alapján döntsük el a dolgot.
2016. ápr. 20. 17:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon jóképű pasival élőben találkoztam egy pubban bemutattak egymásnak minket, nem kép alapján mert neten én soha nem ismerkedtem.

Aztán drága haverok elmentek minket meg hagytak jószándékúan hagy barátkozzunk és én olyan kellemetlenül még nem éreztem magam.

Én a netes ismerkedést egyáltalán nem ajánlom.

De azt sem, hogy tök fölöslegesn bárkivel is kávézgass aki első blikkre nem szimpi. Tapasztalat.

2016. ápr. 20. 18:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Hú sok válasz érkezett, meg nem olvastam végig de el fogom olvasni, de reagálnek rájuk amiket elolvastam. Először is nem mondtam hogy az összes meleg ilyen. Másodszor, ha nekem a külsőségek is számítanak, attól még nem vagyok éretlen. Egy idősebb férfi is tud jól kinezni, nem alapkocetelveny, hogy eligenytelenednek.. Én sem feltétlenül kapcsolatot keresés, hiszen az magától talál rád, a szerelem. Én csak azt hiányzik az emberekből az intimitás és Nagyon sokan sajnos csak a szexre mennek. Bocs telorol vagyok, lehet vannak hibái. Meg nem feltétlenül kapsz rosszat az emberektől, ha felvallalod. Ismerek egy nagyon jó pasit, aki az, de hihetetlen nepszerusegnek örvend. Mindenki szereti, a lányok is a suliban. Max azt nézik ki, akinek nagyon ratyi kinézete van. Engem sem néznek ki, bár én nem vagyok nyíltan az.
2016. ápr. 20. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!