Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért igénytelen érzelmileg és testileg is nagyon sok
meleg?
Figyelt kérdés
Most gondolok arra, hogy érzelemmentesen szexelnek, nem akarnak kapcsolatot, annyi szexpartnerük volt már, hogy maguk sem tudják. Pl ezen a kérdésen elborzadtam. Még jobban a válaszokon, hogy ezt természetesnek is veszik.
Kihangsúlyoznám, hogy nem avval van a baj, hogy, ha valaki szeret szexelni és volt egy jó pár szexpastnere. Az igenyesség és a tisztaság nem meglétéről beszélek.
Most az lényegtelen, hogy a linkelt kérdés kamu, vagy nem kamu..
2016. ápr. 19. 17:22
2/20 anonim válasza:
Meg találtad pont azt a kérdés amit egy idióta írt ki....
SOK meleg akar még normális párkapcsolatot.
Igen van köztük pár ilyen...de ez a heteróknál is van.
2016. ápr. 19. 17:32
3/20 anonim válasza:
Kérdező, ugye nem hiszed hogy ez a kérdés NEM kamu? Honnan tudod hogy nem egy hetero pasi, vagy nő írta ki aki rühelli a melegeket, és most élvezi hányan akadtak ki az ő kis fiktív kérdésén? Ennyire sötét mint az az állítólagos meleg pasi, senki nem lehet. Vagy nem dicsekedne vele.
2016. ápr. 19. 17:43
4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos van ilyen.. az más kérdés, gondoltam én is arra, hogy 1 homofób írta ki, de a válaszok többségén én megbotránkoztam. De annak örülök, hogy akadnak normálisak is.:)
2016. ápr. 19. 17:49
5/20 anonim válasza:
Manapság melegnek lenni divat lett. A sok jónép ahhelyett, hogy kimenne kapálni a kertbe, inkább a b*zifelvonuláson rázza a seggét. Ez mind csak a nagy jólét miatt van, mert nem tudnak mit kezdeni a szabadidejükkel.
2016. ápr. 19. 17:54
6/20 A kérdező kommentje:
Tévedsz. Aki annak születik, az annak születik. Nem tehetnek róla, nincs olyan, hogy valaki divatból meleg. Ráadásul nem ez volt a kérdés.
De egyébként ami elszomorít, hogy a társkeresők is megerősítenek a fentiekben. A fiatal jóképű srácok vagy csak szexet akarnak, vagy csak öreg kiéhezett férfiak írnak.
2016. ápr. 19. 18:03
7/20 anonim válasza:
Online ismerkedést hamar feladtam, de élőben se sokkal jobb. Szemezgetünk stb, de ő se tudja, mit akar. Vagy nagyon adja a jelzéseket, majd, amikor közelítenék, kerül... Olyan idióta mind.(Vagyis akiket kifogok.)
19/f
2016. ápr. 19. 18:22
8/20 anonim válasza:
egy kérdés alapján, ami simán lehet kamu is ez elég merész kijelentés
2016. ápr. 19. 21:03
9/20 A kérdező kommentje:
nem csupán a kérdés alapján mondom ezt, elmondtam. ezt tapasztalom a privát életben is, a szép fiatal fiúknak csak szexre kellek. persze ciki lenne nekik felvállalni. meg hát barátnő mellett persze, hogy nem akarnak többet. az idősebb férfiak is bejönnek, de ők is csak azt akarják. aki meg komolyat akar napokig kell beszélnem vele, hogy küldjön egy rohadt képet, és akkor meg általában nem jön be. persze nem állítom, hogy a társkeresőn ennyire kicsapongó életű emberek vannak, de a legtöbb embernek pár alkalomra kellenék és viszlát.:S
2016. ápr. 19. 21:15
10/20 anonim válasza:
de pont most írtad, hogy aki meg komolyat akar, az nem jön be. akkor mégse minden srácnak kellesz arra, csak valaki meg neked nem kell
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!