Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek az pedofília ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az pedofília ha huszonéves srácnak a legjobban a 16-17--18-19 éves fiúk tetszenek? Egyik barátom szerint én egy pedofil vagyok :S aktív vagyok.

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 21:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 16 évesen már tudja mindenki mit akar és mit nem. Főleg a mai 16 évesek... Aki nem tudja az nem is keres partnert, mert nem tudja. Nekem is bejönnek az általad leírt korosztály tagjai. Nagyon cukik és nagyon értelmesek. A legtöbb barátom ebből a korosztályból van. Még lehet velük hülyülni, meg más mindenhez a hozzáállásuk. És én is aktív vagyok és huszonéves. :)
2016. ápr. 18. 10:48
 12/32 anonim ***** válasza:
78%

Több dolog miatt sem kell aggódnod.

-16 felett már legálisan lehetsz vele.

-a pedofilia 14 alatt szokott történni, ami nálunk ugyebár büntetett

-általában a fiú+fiatalabb lány kapcsolatok a problémásak, a fiú-fiatalabb fiú kapcsolatok általában problémamentesek

-és hidd el sokunknak mind ideáljai a fiatal 16+ korosztály

2016. ápr. 18. 11:33
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés a homosexualitásnál van közzétéve, szóval nem fiú-lány felállás van.

16 éves srácokra buksz az nem pedofília.

Ha 8 évesekre az igen...

A 11-12-13 is erősen az mert egyszerűen sem fizikailag, sem sexuálisan nem érett még, akármekkora szája is van, ezek még nem felnőttek, hanem gyerekfiúk.

12 éves a korhatár ha a partner nincs több 14 évesnél.

(Én mondjuk ezt nem helyeslem, pedig nem voltam egy matyóhímézés, 15 évese már dug.tam.)

14 éves fiúval lehet sexelni, ha a partner elmúlt 18.

Érdeksség, hogy a nagy katolikus Spanyolországban 13 éves a beleegyezési korhatár....

2016. ápr. 18. 11:54
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor, hogy tisztázzuk:

- Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év

-- kivéve ha az idősebb partner még nincs 18, mert akkor a fiatalabb esetében a beleegyezési korhatár 12 év.

Ez hetero- és homoszexuális kapcsolatokra is igaz.

2016. ápr. 18. 20:23
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre vonatkoztatva tehát, ha 14 év felettivel szexelsz, az jogi értelemben nem pedofília (főleg mert az egy orvosi fogalom).

Az, hogy hol húzódik a pedofília határa, az személyenként eltérő, hiszen a pedofília a definíció szerint a serdülés előtt álló gyermekek iránt érzett vágy. A serdülőkor 10-16 év közé tehető, általában 13 éves korban már mindenki mutatja a serdülés jeleit.

2016. ápr. 18. 20:39
 16/32 anonim ***** válasza:
85%

hát fiú és lány között teljességgel elítélem és pedofíliába sorolom,undorodok tőle konkrétan,persze abban az esetben ha a lány a fiatal,ha a srác akkor csak irtó mázlista :D (bi vagyok) de egyneműek közt pl teljesen hidegen hagy és nekem is az idősebb srácok jönnek be jobban,eddig csak huszonévesek voltak akik igazán bejöttek meg 1-2 aki már majdnem v nem rég múlt 30... :D

16/f

2016. ápr. 20. 06:56
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

13.as vagyok.

Mondjuk hosszú távú kapcsolat nem biztos hogy lesz belőle, nekem 16 évesen 21 éves pasim volt és mi négy évig együtt voltunk, de őt is volt aki már lepedofilozta...vidéki pórnép.

Mi elvoltunk, de pl idősebbel nem kezdtem volna, max egy éjszaka erejéig.

16 évesen tényleg nagyon más az ember gondolkodása, ha sexuálisan vonz, az normális, hiszen abba a korban gyönyörűek a fiúk és alányok is.

20-21 évesen változnak a vonások, ha halványan is de látszik a különbség egy 16 és egy 21 éves között.

2016. ápr. 20. 12:26
 18/32 anonim ***** válasza:

ma 06:56

16 éves fiúként 30 éves férfiakkal vagy és te undorodsz bármitől is :D vicces :D

2016. ápr. 20. 12:30
 19/32 anonim ***** válasza:
a lány és fiú köztinél határozottan,kiemeltem h egyneműeknél pl hidegen hagy a kor,értelmezni tanulj meg :)
2016. ápr. 20. 18:56
 20/32 anonim ***** válasza:

Pont ezért írom, mit nem értesz?

De a te helyzetedtől biztos sokkal többen undorodnak, ebben biztos lehetsz.

2016. ápr. 20. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!