Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegeknél van olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeknél van olyan, hogy udvarlás?

Figyelt kérdés

Vagy beszélgetnek pár mondatot és egyből szopni kell meg dugni?

Szoktak lenni nagy intellektuális beszélgetések, ógörög filozofálás, irodalom, művészet, akármi?

Vagy aki vár a szexeléssel azt dobják is?

Van romantika ezekben a viszonyokban?

2016. ápr. 9. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Barátommal idén leszünk 4 évesek és annó az ismerkedésünk elején kb. két hónapig csak neten keresztül beszélgettünk (csak barátkoztunk), aztán amikor személyesen is találkoztunk, akkor kiderült, hogy mindkettőnk részéről megvan a szikra, de utána is csak kb 3 hét múlva szexeltünk először. :) Úgyhogy rólunk aztán nem mondható, hogy nem volt "udvarlási" időszak. :P

26f m

2016. ápr. 9. 20:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem lehet megérteni azon,hogy a melegek is ugyan olyan emberek mint a többiek?

Természetesen nekik is vannak érzéseik,és igen is szoktak udvarolni.

DE ha valaki csak 1 egyéjszakás kalandot keres akkor nem fog udvarolni de ez ugyanígy van a heteróknál is.

2016. ápr. 9. 22:38
 13/17 A kérdező kommentje:

Aki tartós kapcsolatban maradt, azoknál is azt látom, hogy egyből dugtak.

Én nem akarok egyből, de akkor nem keresnek, nem írnak.

2016. ápr. 10. 11:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
kérdező: 11-es hozzászóló vagyok.. amint írtam, párommal mi sem szexeltünk egyből, úgyhogy ne parázz.
2016. ápr. 10. 12:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
igen, mostani barátommal háromszor randiztunk...mármint ami tényleg olyan randi randinak számít:D asszem. amúgy nem nagyon értem miben különbözik a randi egy sima találkozótól.
2016. ápr. 10. 20:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne interneten próbálkozzon az ember. Való életben az emberek udvarolnak, online a heteró srácok második szava a köszönés után is ugyanúgy az hogy "akkor most d**unk vagy sem?". A neten kanos emberek vannak, a való életben nem.
2016. ápr. 10. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki tartós kapcsolatban maradt, azoknál is azt látom, hogy egyből dugtak.

a neked megfelelő pasit kell megtalálni,aki hajlandó veled randizni, és a tempódban haladni.van ilyen:)

2016. ápr. 11. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!