Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél van olyan, hogy udvarlás?
Vagy beszélgetnek pár mondatot és egyből szopni kell meg dugni?
Szoktak lenni nagy intellektuális beszélgetések, ógörög filozofálás, irodalom, művészet, akármi?
Vagy aki vár a szexeléssel azt dobják is?
Van romantika ezekben a viszonyokban?
Hát én jelenleg is randizok egy sráccal és nagyon úgy tűnik, hogy összejövünk. De mi se húzzuk annyira az időt szex kapcsán. Szerintem a romantika és a szex nem zárja ki egymást.
20/F
hat szamomra nem az ogorog filozofia kivesezese jelenti az udvarlast de ennek ellenere elvarom
19/f
Klasszikus értelemben aligha lenne olyan, hogy udvarlás, hiszen az udvarláskor régen a fiú járt a lányhoz, ahol nyilván a szülők is ott laktak. Kettesben ritkán lehettek, az ottalvás pedig tilos volt egészen az esküvőig.
Melegeknél eleve ritka az, hogy a szülő a házába engedné rendszeresen a fia udvarlóját, az meg, hogy együttaludni nem engedi őket, hát nem tudom.
Ha viszont csak 2 pasi ismerkedésére érted az udvarlást, akkor az sztem nagyon ritka. Vannak persze kivételek, de sajnos a legtöbb meleg pár már néhány nap vagy néhány hét után szexel, ha van rá lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!