Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz az ha valaki lefekszik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az ha valaki lefekszik az apjának a nővérének az ex férjével?

Figyelt kérdés
Elegem van abból,hogy én még mindig szűz vagyok, és senkinek nem kellek... ő az egyetlen aki szóba jöhet, (végül is,nem családtag, nincs közös vérünk) nagyon nem az esetem,de nem fogok tovább várni, gáz? 18/F
2016. ápr. 5. 23:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mielött jönnek az undoritó vagy meg ilyen beszólások, én is undorodom magamtól, de senkinek nem kellek és ez nem valami jó érzés.....
2016. ápr. 6. 11:24
 12/14 kovpet ***** válasza:
81%
Mi a baj veled? Szerintem 18 évesen nem lehet semmi olyan, amin ne tudnál változtatni...
2016. ápr. 6. 11:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Az,hogy undorodok magamtól kinézetre meg személyiségre is.... Ezeken nem lehet változtatni,sajnos...
2016. ápr. 6. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rajta változtatni és pont nem úgy ahogy most próbálod, ha lefekszel vele és nem leszel többé szűz attól mi lesz más? Főleg ha undorodsz attól az embertől. Fiatal vagy, ne koncentrálj a szexre, csak barátkozz értelmes emberekkel ha nincsenek, vagy foglalkozz a barátaiddal ha vannak. Az meg hogy csúnya vagy egészen biztos, hogy a saját érzéseid miatt van. Hogy várhatod el, hogy valakinek tetsszél mikor semmire nem tartod magad. Lehet ezen változtatni, csak nem egyik napról a másikra és próbálj pozitív személyiségekkel beszélgetni.
2016. ápr. 6. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!