Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le végleg?
Szóval van ez a srác, aki szemezgetett velem és úgy tünt tetszem neki. Nekem pont nem az esetem, de nem is bűnronda, plusz lehetünk sima haverok is, gondoltam én. Beszélgetünk, már totál egyértelmű, hogy a virslit szereti, erre semmi előjel nélkül rákérdez, hogy meleg vagyok e. Nagy meglepettségemben azt válaszoltam, h ha az lennék zavarná e.(Mostmár tudom, h én is buta voltam...) Visszakérdeztem, erre ő tagadta, nagyon mondta, hogy ő biza' hetero. Nem értettem, de ezzel le is zártam. Gondoltam magamban, biztos csak barátságosnak tűntem vagy valami...Nem sokkal ezután visszahallom, hogy gyakorlatilag mindenkinek elmondta, hogy más vagyok. Tagadta, pedig volt rá bizonyítékom és szavahihető barátom is, aki ezt alátámassza. Egyértelművé tettem nemtetszésemet és azt, hogy nem szeretném többet meglátni. Innentől kezdve levegőnek néztem. Ezek után is köszönt nagy vigyorral az arcán és sokáig kereste a szemkontaktust. Ekkor gondolkoztam el azon, hogy talán nem is viccelődött, hanem komolyan gondolta azokat, amiket mondott és nem szarkasztikus, hanem egetvetően buta. Végre elfeledkeztem róla, a nagy "hírnév" is szerencsére elmúlt még mielőtt rossz fülekbe került volna. Végre élhetem tovább komplikált életemet. Erre -azt hiszem a mosdóban- összetalálkoztunk, ő hangosan köszönt, én meg bunkó stílusban vissza. Ahogyan a kezemet szárítottam, ő meg a kezét mosta, észrevettem a szemem sarkából, hogy bámul. Olyan szerencsés vagyok, hogy ez többször is előfordult.(Először is csak reflexből köszöntem, utána meg furcsa lenne nem köszönni, plusz elég gyerekesnek is tartottam magamat.) Egyszer viszont pont kifelé mentem volna, ő meg be, ő mondta nagyon "romantikus" hangon:"Uhh, bocsi..." Én meg szó nélkül, nagyokat lépve siettem a dolgomra,-megint- ő visszanézett rám és figyelte, ahogyan elmegyek.
Már több helyről is visszahallottam, hogy ő melegebb, mint a Nap közepe-110% homo-, pont ezért is zavaró ez az egész gyerek. Jó, azt is tudom, hogy szegény nagyon buta, nem is vették fel semmilyen fősulira, és így meg is érthető, hogy pofátlanul rákérdezett a nemi preferenciáimra, de akkor is...
Nincs semmi bűntudata amiatt, hogy lehetségesen veszélyeztette a tanulmányaimat(igen, tudok olyat, hogy egy srác, aki MEGENGEDHETTE MAGÁNAK ANYAGILAG, magántanárhoz járt azután, hogy publikusan felvállalta melegségét, mert bántalmazták a suliban), emellett nevetség tárgyává tett és az arcomba hazudott szemrebbenés nélkül. Úgy tűnik, mintha "folytatni" akarná azt az akármi flörtölést, amit elkezdtünk. Méghozzá valószínű, hogy ha nem lett volna ez az egész "véletlen elszóltam magam" dolog, akkor se lépne semmit, mert ő ez a tipikus nem tudom, hogy mit akarok fiúcska.
Nem haragszom rá, sőt mi tőbb, pont van fontosabb dolog is az életemben, de egyszerűen nincs pofám vele szembeállni és megmondani, hogy kopjon le, mert irritál és csak a drága idejét vesztegeti.
Sok ilyen tehetetlen fiút ismerek/láttam már amúgy, pont ezért húzom meg inkább magam és örülök, hogy nem a legrosszabb eset történt meg.
elküldhetnéd csúnyán is de nem hiszem hogy foglalkozna vele a leírtak alapján ,
vagy ha tuti hogy meleg menny bele a flörtölésbe és ejtsd pofára hát ha így felfogja:)
vagy továbbra is levegőnek nézed
sok mindent nem tudsz csinálni
Kedves Kérdező!
A leírtak alapján egyértelmű tanulság, hogy idegenekben nem kell megbízni.
Ha a sráccal nem szeretnéd tartani a kapcsolatot, de ő továbbra is próbál kezdeményezni, akkor muszáj lesz beszélned vele. Ha csak a köszönőviszony áll fent, akkor szerintem ne törődj vele, néhány köszönésbe nem halsz bele.
Ha kezdeményez témákat is, akkor jó volna elmond neki, hogy nem szeretnél vele többet találkozni.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Lehet az lenne a legjobb döntés ebben a dologban, ha szembeszállnál vele elég agresszívan akár mentálisan, akár fizikailag. Addig, míg nem teszed helyre ne is várj arra, hogy ez a dolog majd elmúlik magától. Hidd el addig még látja, hogy ilyen töketlen vagy, addig ezt is fogja csinálni!
Én is belefutottam ebbe, sajnos. Én megbíztam bármilyen melegben. Ugyan nem árultam el kulcsfontosságú dolgokat a magánéletemről, de nagyon gyorsan közel engedtem olyan férfiakat, akik normálisak voltak.
Társkeresőn ismerkedtem, s itt sokan kép nélküli profil mögé rejtőznek. Nekem van képem, de olyan, amin nem vagyok felismerhető (napszemüveges, jó szögben beállított, hogy ha rám találna ismerős, akkor ki tudjam magam magyarázni). Dolgozó emberként kellett jó pár zaklatást megélnem.
Kereskedelemben dolgozok, így ki is vagyok téve annak, hogy bárki a közelembe lebzselhessen minden következmények nélkül. Egyszer írogattam az egyik fazonnak. Normálisnak tűnt, de képet nem akart mutatni. Nem foglalkoztam vele, mert magamban már kialakítottam olyan képet, hogy biztosan tetszene nekem, számomra jóképű és egyebek. Majd jött a pofára esés, hogy a kollégámnak adta ki magát, aki nem meri felfedni magát a lebukás miatt. Szerencsére volt fenn olyan képe, amiről egyből lejött, hogy hazudik, így létrehoztam pár óra erejéig egy hamis profilt, majd szépen képet mutatott magáról. S kiderült, hogy ez az alak az, akibe mindig belebotlottam, s degenerált módon mosolygott rám. Akkor fenyegetőzött is, hogy kirúgat, meg mondjak fel meg egyebek. Szörnyű volt a tehetetlenség, hogy bármit csinálhat pl. panaszkönyvbe is beírhat olyat, ami nem is történt meg.
Persze "híre" ment, hogy hol dolgozom, így többször fordult elő, hogy bejöttek "kukkolni", hogy milyen vagyok élőben. Ez roppant mód zavart.
De volt egy dolgozói "élményem" is. "Friss" hús volt a srác, aki bepróbálkozott nálam. De olyan stílussal, ami nekem nem tetszett, így utána nem álltam vele szóba. Jóformán majdnem a kiközösítésig fajult a dolog, amikor megtudtam, hogy az áll a háttérben, hogy ez a "kedves" egyén mindenkinek azt hazudta, hogy bepróbálkoztam nála. Az volt a nagy szerencsém, hogy egy ismert közösségi oldal privát szekciójában talált meg, s írt nekem, így mindenféle következmények nélkül megmutathattam bárkinek anélkül, hogy elismerném szexuális orientációmat.
Szóval kedves kérdező elgondolkoznék a lépésen.
29/F
Hát igen melegség, diszkréció hiánya, még melegek között mozogtam hányszor jártam én is így. És mindig azok a legrosszabbak akik nem tudják mit is akarnak, indiszkréció, lelki terror, érzelmi zsarolás brrrr
Szerintem ne konfrontálódj vele, néz át rajta, köszönj neki és ennyi, de sajna lehet ez se lesz célravezető ha kicsit pszichopata a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!