Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van a munkahelyemen egy srác, aki nyíltan felvállalja, hogy meleg, én meg biszexuális vagyok, de ezt nem tudja rólam senki. Velem mindig kedves, érdeklődő, viszont ha más is a közelben van, akkor baromi bunkó is tud lenni. Például valami miatt be kellett másznom az asztal alá a gépembe bedugni egy kihúzódott kábelt, és mivel jó bent van a számítógépház, ezért ott pucsítottam kb. előtte (megjegyzem, nem szándékosan). Ott volt egy kolléganőm is, és a végét elcsíptem a beszélgetésüknek, a kolléganő biztos megjegyezte neki, hogy nézelődjön csak, ő meg persze rögtön visszahőkölt egy "fúj"-jal, amit pont hallottam is, és tök szarul esett... :( Szerintem annyira nem gáz a seggem, hogy ezt kapjam...

A napokban viszont azt láttam, hogy a srác a telefonját nyomogatta, és én épp viszontláttam magam (FB profilkép) az egyik nagyobb csempéjén (mivel Windows Phone-ja van). Ez szerintetek is csak véletlen lenne?

2016. márc. 30. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogj egy papírt válaszd ketté, majd az egyik oldalra írd fel azokat a momentumokat, amik azt bizonyítják, hogy tetszessz neki, a másik felére pedig azokat amik nem. Majd megpróbálsz mérlegelni. Egy röpke megjegyzéstől ne legyél már depis. :D
2016. márc. 30. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy bejössz neki, lehet hogy nem. :D

Szerintem próbálj nyitni felé, mivel meleg csak veszi a lapot ha ő is érez valamit.

2016. márc. 30. 01:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy úgy értette, lehet hogy mert úgy vette hogy szexmániás, azért mondhatta hogy "fúj".

Amúgy meg lehet véletlen is, meg nem is. A legegyszerűbb út hogy kiderítsd -> Megkérdezed.

2016. márc. 30. 07:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne kerdezz ra! Munkahelyen nem szabad ismerkedni mert kesobb kínos ha vége
2016. márc. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!