Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akinek nagyon bejövök meg nekem is tetszik ő de csak szexre kéne viszont nem akarom megbántani ezzel így még nem is jöttem össze vele?
Figyelt kérdés
Mi lenne ebben a helyzetben a helyes döntés?Így is rosszul érzi magát hogy nem jövök vele össze de miután lefeküdtünk párszor én meg dobnám megint összetörném a szívét.2016. febr. 17. 21:11
1/5 anonim válasza:
Miért nem vagy vele előre őszinte? Közöld, hogy te most nem vágysz kapcsolatra, neked most ami kell, az a kötetlen kalandozás. Ha ő ebben benne van, akkor oké, de ha nincs, akkor inkább hagyjátok egymást, mert mást szeretnétek, és nem lenne jó, ha bárki sérülne.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha előre tisztázom vele a helyzetet biztos nem jön össze velem :/
2016. febr. 17. 21:24
3/5 anonim válasza:
De nem is akarod, hogy összejöjjön veled, nem? Oké, hogy le akarsz vele feküdni, na de annyi gerinc legyen már benned, hogy ha neki ez a feltétel nem megfelelő, akkor túlteszed magad rajta és keresel egy másik lyukat!
4/5 anonim válasza:
Az nem jutott eszedbe,hogy akkor olyan lányt keress,aki szintén csak kalandozni akar? Hidd el,van ilyen bőven.
Ne törd össze a szívét,nagyon fájdalmas dolog,nagyon szenvedne szegény...legyen benned ennyi gerinc!
20L
5/5 anonim válasza:
Légy gavallér és mondd meg neki hogy nem kell!
10-15 év múlva pedig verd a fejed a falba, hogy mekkora állat voltam hogy ezt a tündért nem értékeltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!