Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráizgultam egy csajra a buszon, szerintetek ezek a jelek alapján bejövök neki? (többi lent)
Középsuliba járok,rendszeresen látok egy bizonyos csajt,akit már régóta nézek.Hosszú hajú,karcsú,csinos mellekkel.Egyik reggel pont vele szemben álltam a buszon mert már nem volt ülőhely,kb fél méterre tőle.Nagyon csinos,fekete leggings-be volt,és kicsit bevágott a puncijába,és a szeméremdombja is eléggé kirajzolódott.
Akármennyire közel voltam,és nem akartam bunkónak tűnni de nem bírtam tovább,kőkemény lettem pár perc alatt,elégg látszott hogy dudorodott a farmerem,erre a csaj rámnézett és elkezedett kicsit huncut arcal mosolyogni,erre teljesen elpirultam mert ugye azért csak voltak körülöttünk.
Nem szóltunk egymáshoz csak ide-oda kapkodtuk a szemünket,sok percni kissé kellemetlen(ám de mégis kellemes)megállt a busz és leszálltunk,ő jobbra én balra.
Szerintetek amikor legközelebb látom leszólítsam?
Ezek a reakciók alapján szerintetek benne lenne valamiben?
18/F
Igen!
Sok szerencsét és védekezzetek!
Egy huncut mosolyt csaknem keverek össze egy kiröhögéssel.
És mint egy másik hozzászóló is mondta,ismertség hiányában nem lehet elmondani milyen beállítottságú.
ez melyik város? én is ugyanilyen csajt szoktam látni a buszon..
hosszú barna haj, nagy mell(de nem túl nagy), max 165 centi lehet, szinte mindig fekete cicagatyába van.
viszont kinyomoztam a nevét meg ezt-azt és elég ribi a kiscsaj :P
írj hátha tudok segíteni, bár nem sok esély van rá de hátha
Utsolsó:Hát nem hiszem,Szegedi vagyok,ráadásul ott sem egy busz közlekedik:)
Köszönöm a segítő szándékot,de ez a csaj kb 173-175 cm,tehát egyáltalán nem alacsony:)
akkor nem talált.. mindegy, egy próbát megért :D
remélem sikerül előbb-utóbb beakasztani neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!