Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Párkapcsolatban élők: Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők: Ti hogyan szeretitek a wc ülőkét használat után helyezni?

Figyelt kérdés

Lehet hogy rosszul fogalmaztam, de az lenne a problémám hogy egy harmadik személy és néha beleértve a párom is, pisilés után mindig, állandóan úgy hagyják a wc ülőkét és engem ez nagyon idegesít. Én úgy szeretem ha wc-zés után szépen le van hajtva hagyják maguk után.

Én is párkapcsolatban élek (meleg)

Már erőből szoktam lecsapni a wc ülőkét amikor úgy hagyják, de nem akar eltörni se a kagyló. Legalább akkor észrevenné az illetékes.

2016. márc. 29. 16:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan pasi létedre azon eszed magad, hogy le van-e hajtva a WC ülőke vagy sem? :D Amúgy nálunk párom nem szokta lehajtani, én meg igen... de csak megszokás mindkettőnknél és soha nem idegesítjük magunkat ilyesmiken. :D

26F m

2016. márc. 29. 17:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
mi ketten élünk együtt barátommal. általában fel van hajtva alapból és kaksihoz le:D egyikünket sem érdekli amúgy ki hogy hagyja, legalábbis engem nem zavar ha le van hajtva, se az ha fel. biztos sok mindennel ki tudnád tölteni azt az értékes 5 másodpercet amíg visszahajtod.
2016. márc. 29. 17:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mondtam, hogy a férfiak messze túlszárnyalják a nőket, ha hisztiről van szó. :))
2016. márc. 29. 18:08
 14/19 anonim válasza:
100%

nem tök mind1 hogy le van-e hajtva vagy nem? ha épp nem abban a pózban találod ahogy szereted olyan nagy fáradtság fel/le hajtani?

Az ilyen bolhából elefántot típusú problémákból lesznek a nagy szakítások.

2016. márc. 29. 18:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

mi a fedelét is lehajtjuk

minek szellőzzön kifele?!

2016. márc. 29. 19:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"fen súly" - ez nagyon jó! ;)

hát, a volt barátom mindig ülve használta a vécét, mondván, hogy arra teremtették, ha állva hugyoztam, kérdés nélkül fel és lehajtottam a deszkát, sőt, a fedőt is! ;)

Ellenpélda: előtte anyámmal és két húgommal laktam, s előfordult, hogy éjszakai műszak után a kagylóba ültem, mert hárman használták a vécét elköltözésem után, de semelyiknek sem jutott eszébe visszahajtani a deszkát, én meg, hogy ne gyújtsam a szemükbe a villanyt, csak fölszaladtam pisálni, s leültem volna...

Nem hiszem, hogy ez szexuális beállítás kérdése: szimplán az EMBERI TÁRSALGÁS és megegyezések közé tartozik, azaz hogy képes vagy-e nem a fészbúkon, sms-ben, e-mailben, hanem a másik arcába mondani a választ arra a kérdésre, amit feltesz.

2017. ápr. 22. 22:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

ja: 35/F

és tartom magam a véleményemhez:

TESSÉK egymással BESZÉLNI!!!

2017. ápr. 22. 22:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

és képes vagy?

valószínűleg nem...

akkor tessék: a kérdésben a válasz, azaz ott rontottad el, hogy nem kérdezted meg tőle, mit is szeretne.

2017. ápr. 25. 13:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Megoldás: két WC :D
2022. jan. 24. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!