Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők: Ti hogyan szeretitek a wc ülőkét használat után helyezni?
Lehet hogy rosszul fogalmaztam, de az lenne a problémám hogy egy harmadik személy és néha beleértve a párom is, pisilés után mindig, állandóan úgy hagyják a wc ülőkét és engem ez nagyon idegesít. Én úgy szeretem ha wc-zés után szépen le van hajtva hagyják maguk után.
Én is párkapcsolatban élek (meleg)
Már erőből szoktam lecsapni a wc ülőkét amikor úgy hagyják, de nem akar eltörni se a kagyló. Legalább akkor észrevenné az illetékes.
Komolyan pasi létedre azon eszed magad, hogy le van-e hajtva a WC ülőke vagy sem? :D Amúgy nálunk párom nem szokta lehajtani, én meg igen... de csak megszokás mindkettőnknél és soha nem idegesítjük magunkat ilyesmiken. :D
26F m
nem tök mind1 hogy le van-e hajtva vagy nem? ha épp nem abban a pózban találod ahogy szereted olyan nagy fáradtság fel/le hajtani?
Az ilyen bolhából elefántot típusú problémákból lesznek a nagy szakítások.
mi a fedelét is lehajtjuk
minek szellőzzön kifele?!
"fen súly" - ez nagyon jó! ;)
hát, a volt barátom mindig ülve használta a vécét, mondván, hogy arra teremtették, ha állva hugyoztam, kérdés nélkül fel és lehajtottam a deszkát, sőt, a fedőt is! ;)
Ellenpélda: előtte anyámmal és két húgommal laktam, s előfordult, hogy éjszakai műszak után a kagylóba ültem, mert hárman használták a vécét elköltözésem után, de semelyiknek sem jutott eszébe visszahajtani a deszkát, én meg, hogy ne gyújtsam a szemükbe a villanyt, csak fölszaladtam pisálni, s leültem volna...
Nem hiszem, hogy ez szexuális beállítás kérdése: szimplán az EMBERI TÁRSALGÁS és megegyezések közé tartozik, azaz hogy képes vagy-e nem a fészbúkon, sms-ben, e-mailben, hanem a másik arcába mondani a választ arra a kérdésre, amit feltesz.
ja: 35/F
és tartom magam a véleményemhez:
TESSÉK egymással BESZÉLNI!!!
és képes vagy?
valószínűleg nem...
akkor tessék: a kérdésben a válasz, azaz ott rontottad el, hogy nem kérdezted meg tőle, mit is szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!