Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak! Szeretitek ha szőrös az aktív? Akár a lábai vagy a felsőteste vagy a farka vagy a zacsija?
volt egy pasi, aki nagyon szőrös volt és nagyon nagyon tetszett. a látványa beindított. a mellkasa a keze lába nagyon szőrös. a volt oszálytársam, mondjuk ő hetero.
szóval be tud jönni, de a farka és a holyója legyen teljesen szőrtelen. taszító, ha szőrös. a farka fölötti fanszőrzete nem zavar, ha van, de a farok és agolyók teljesen szőrtelenek legyenek. többi testrész nem baj, ha nagyon szőrös, kivéve, ha a feneke nagyon szőrös. kis szőr ott sem zavar.
lába persze legyen szőrös meg a normál helyeken. izgat is ha a kukija is kicsit szőrös de rövid, nem dzsungel. de ilyen hát, has nem tetszik ha szőrös. borostát szintén imádom
22, passzív
Igen szeretem:3 hisz az a férfias, ha lába hasa, arca, esetleg mellkasa szőrös az nálam nem csak nem baj, hanem messze nagy előny. Persze intim részeken azért csak mérsékelten legyen szőrös:D
17/passzív
Egyáltalán nem szeretem ha szőrös, vagy nagyon szőrös engem kif taszít, akár a mellkas, akár a láb, akár odalent, szerencsére a pasim nem ilyen. A szőrös lábat sem nagyon szeretem, ha túlzottan az vagy, túl sötét és hosszú rajta a szőr.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!