Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mekkora a farkatok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok és azt is, hogy szőrös-e. Kíváncsi vagyok mennyire tér el az enyém az átlagtól.2016. márc. 28. 12:07
31/40 anonim válasza:
21 centis,vastag és természetesen szőrös.
22/F
32/40 Kivancsi26 válasza:
15cm es korulmetelt ;) total leborotvalom... 27 Bp.
33/40 anonim válasza:
Érdekes. Akkor hogy jönnek ki azok (az orvosok által is hitelesnek tartott) felmérési adatok, hogy a magyar átlag 15cm hosszúság és 4-5cm vastagság körül van?
Egyébként az enyém 14/7 (tehát nagyjából átlag körüli hossz, de átlagnál vastagabb) és trimm-es. 33/bi
34/40 anonim válasza:
Szerintem a hazai átlag 16-17 cm.
35/40 anonim válasza:
19cm és nagyon vastag. Fanszőrzet rövidre vágva, zacsi borotválva.
20/F Bp
36/40 anonim válasza:
Őszinte válaszokat ne nagyon remélj :'D
Amúgy, 18-19 cm, és inkább borostás. 21F
37/40 anonim válasza:
18,5cm hosszú, 5cm vastag, rövidre borotvált
16F
38/40 anonim válasza:
18.5cm, 4.7cm vastag nem borotválom
16F
39/40 anonim válasza:
Nekem nyugalmi állapotban kb. 9-10 cm, mereven pedig 13 cm. A zsacsi borotvált, a farkam körül rendszeresen rövidre vágom vagy néha meghagyom nagyra kedvem szerint.
40/40 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A kor lemaradt: 21 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!