Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek a farkatok szex közben végig teljesen merev állapotban van?
Figyelt kérdés
A barátomé gyakran kicsit puhább, félkemény lesz közben, majd visszakeményedik..
Ez mindig is így volt, már több éve ez a helyzet.
Mi lehet az oka? Vagy ez normális?
20as éveink elején vagyunk.
2016. márc. 20. 15:44
1/6 anonim válasza:
Első aktusánál végig kemény kivétel persze ha órákig akarja húzni az ember. De mondjuk egy normál 30-60 perc körüli szexnél kemény. Aztán ha már második vagy sokadik kör van és mondjuk olyan póz van amit annyira nem érzek akkor nálam is előfordul hogy kicsit puhul. 26/F
2/6 anonim válasza:
változó van mikor nekem is ingadozik de van mikor 2 órán át kemény és 3x is kielégitem vele a csajt
de legtöbbször félórát kemény igy 2x orgazmus belefér
3/6 anonim válasza:
nekem is változatos... pózonként is változó és pózon belül is... 1-2 percig félkemény, aztán mondjuk teljesen az, utána megint rövidebb meg puhább de azért lehet használni, utána megint kőkemény...össze-vissza :)
4/6 anonim válasza:
Az én pasimmal is ez a helyzet.De azthiszem akkor a póz nem jó neki vagy nincs ráhangolódva a dologra.
5/6 anonim válasza:
Vagy az lehet a baj hogy túl tág vagy! Nekem is volt ilyen tapasztalatom egyszer pedig 18/5 farkam van. A mostani barátnő az eléggé szűk nincs olyan gond hogy puha leszek! 29F
6/6 anonim válasza:
ahogy #5 írja, vagy a használtok gumit, valószínűleg az nem jó... évek óta playboy ultra thin XL-t használak és nem is érzem, hogy rajtam van.... 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!