Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hüvelyk - mutató ujjal átéritek a farkatok, ha feláll?
Figyelt kérdés
elvileg 12-13 cm a körátlag2016. márc. 20. 11:52
1/10 anonim válasza:
Kb egy centi kellene még, persze ha nagyon erősen megszorítom, elvileg összeér a két ujjam hegye.
2/10 A kérdező kommentje:
nekem e körüli a farkam és én simán átérem, még van is hely...szóval vastagabbat is lehetne. Akkor én túl vékony vagyok ?
Nektek mekkora körméretre ? amúgy 4 cm széles nekem...
2016. márc. 20. 12:01
3/10 anonim válasza:
Elvből nem fogom méricskélni vonalzóval, bocsi:)
4/10 anonim válasza:
haaat megprobaltam de nem megy > bocsi
5/10 A kérdező kommentje:
akkor én túl vékony vagyok ?
2016. márc. 20. 13:01
6/10 anonim válasza:
Nem tudom milyen idős vagy, de keress olyan lányt, akiben még nem fordult meg farok. Értékelni fogja, hogy nem vagy vastag... Egyébként szerintem amúgy sem vékony, hacsak nincsenek extra rövid ujjaid.
8/10 anonim válasza:
Nekem is átlagos vastagságú, és pont átéri. Mondjuk ez szerintem függ az ujjak hosszától is, ez is egyénenként lehet eltérő, szal nem túl mérvadó..
9/10 anonim válasza:
Nyugi itt mindenkinek 20cm hosszú és 5cm széles farka van. Ezért nem éri át. :)
10/10 anonim válasza:
Nem
De ez függ attól is kinek mekkora a keze milyen hosszúak az ujjai.
17-5picit balra ível
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!