Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a Deák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Deák téren tartott meleg esküvőről?

Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 23:36
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
54%
Az a fránya természet is mekkora homofób náci, hogy szegény "melegek" nem tudnak egymással gyereket csinálni.
2016. márc. 27. 19:38
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Az a fránya természet is mekkora szar, hogy van olyan hogy halál
2016. márc. 27. 19:45
 33/47 anonim ***** válasza:
54%

Akkor menj, és kezeltesd magad :DD

2016. márc. 28. 00:30
 34/47 anonim ***** válasza:
60%

33-as Neked lenne szükséged pszichiáterre, mert valami nem okés, ha úgy próbálod magad jobb színben feltüntetni, hogy mást lekicsinyítesz :D Az ilyen emberek szánalmasak, de van egy jó hírem :D Kis akaraterővel te is képes lehesz meglátni az élet szépségét és elfojtott sérelmedeit és bánatodat valahogy kikúrálni. Nehéz eset vagy te is, de nem lehetetlen.

De várj.. ne hogy túlzottan megerőltesd a beszűkült agyacskádat és próbálj hirtelen rájönni lelkivilágod működésére. Tudod, csak lépésről lépésre érdemes haladni, hogy sikert érj el.

És ezt üzenem minden homofób egyénnek és azt, hogy inkább életük megváltoztatásán dolgozzanak a gyűlölközés helyett. Mennyi energiát megspórolhatnátok, Istenkém :D

2016. márc. 28. 14:33
 35/47 anonim ***** válasza:
23%
Én nem minősítette le, ő írta le a teóriáját, miszerint mindenki a világon beteg, kivétel nélkül. Ezek szerint magát is annak tartja így, vagy úgy. Na már most én nem osztom a teóriáját, de ha ő betegnek érzi magát, mindenképpen látogasson el egy szakemberhez, szerintem :'D
2016. márc. 28. 23:16
 36/47 A kérdező kommentje:
szerintem az, hogy van homokos állat, nem érv arra, hogy jó dolog a homosexualitás, hiszen van olyan állat ami megöli a másikat, akkor gyilkolni s lehet?
2016. márc. 30. 18:14
 37/47 kovpet ***** válasza:

"nem érv arra, hogy jó dolog a homosexualitás"

Ki mondta, hogy jó dolog lenne?

De akinek ezt dobta a gép, az hadd élje már a lehető legboldogabb életet, ne akadályozzák szándékosan és ne gyűlöljék azért, amiről nem tehet. Amíg nem bánt másokat, addig őt se bántsák, csak mert másnak született.

2016. márc. 30. 18:30
 38/47 A kérdező kommentje:
egyetértek veled maximálisan, élje boldogan az életét, én ezt elfogadom, nekem csak azzal van bajom, amikor tudatosan provokálnak
2016. márc. 30. 19:01
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Normális meleg nem provokál tudatosan senkit:)

Ahhoz meg joga van, hogy megpusziljon egy másik embert, vagy nem?

2016. márc. 30. 19:55
 40/47 A kérdező kommentje:
természetesen, azzal nincs is semmi probléma, csak azzal, ha pl bőrtangában vonaglik
2016. márc. 30. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!