Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a Deák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Deák téren tartott meleg esküvőről?

Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 23:36
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
86%
Ő dolguk.
2016. márc. 25. 23:40
 2/47 anonim ***** válasza:
12%
Hát....szar:)
2016. márc. 25. 23:41
 3/47 anonim ***** válasza:
84%
Ő dolguk.
2016. márc. 25. 23:46
 4/47 anonim ***** válasza:
25%

Alapvetően az ö dolguk!

De mintha ez a melegség mostanában túl lenne reklámozva! A Budapet Parádét pl évek óta nem tartják meg, miközben a melegek minden évben felvonulnak. És szinte mindig vannak balhék, a fokozott rendöri jelenlét ellenére is, amíg ez a heteróknál nem volt jellemző.

Én, a hagyományos kapcsolatok híve vagyok és az utóbbi időben kissé a háttérbe szorítva érzem magam!

2016. márc. 25. 23:53
 5/47 anonim ***** válasza:
91%

#4:

1. Miért lenne túlreklámozva? A reklámokban én csak heteró párokat látok, csakúgy mint a plakátokon vagy bárhol máshol. Attól hogy látsz ilyeneket is, az még nem reklámozás.

2. Szinte mindig vannak balhék, mert a melegek között is vannak idióták és feltűnési mániás barmok, mint a heterók között.

3. Én egy kapcsolatban nem azt tartanám fontosnak a helyedben, hogy háttérbe vagyok-e szorulva a párommal mások előtt vagy nem. De egyébként is hülyeség ez az állításod, mert a homofóbia még mindic óriási mértékű ebben az országban.

2016. márc. 26. 00:03
 6/47 anonim ***** válasza:
25%
Kit érdekel?! A normális,és intelligens melegek.Pont hogy elzárkóznak az ilyen feltűnősködéstől.
2016. márc. 26. 00:21
 7/47 anonim ***** válasza:
7%
Undorító. Nem kellene ennyire az arcunkba tolni.
2016. márc. 26. 07:57
 8/47 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt?
2016. márc. 26. 08:08
 9/47 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem szép dolog, becsülöm a párt is, hogy ebben a begyepesedett országban ilyen nyíltan ki mertek állni. Az is jó, hogy az utca emberei legalább látnak ilyet is. Látják, hogy ha két férfi megcsókolja egymást, attól még nem történik semmi, ugyanúgy megy tovább az élet.

Nekem ami nem tetszett, az az, hogy miért éppen Nagycsütörtökre tették, várhattak volna vele 3-4 napot. Ha viszont szándékosan provokálni akarták a vallásos embereket, ez esetben elítélem, hiszen a Nagyböjt folyamán heterók sem igazán tartanak esküvőt.

2016. márc. 26. 09:06
 10/47 kovpet ***** válasza:
100%

# 4:

"És szinte mindig vannak balhék, a fokozott rendöri jelenlét ellenére is, amíg ez a heteróknál nem volt jellemző."

Mert nem a(z állítólag) heterók balhéznak ott, hanem a melegek?

2016. márc. 26. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!