Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Deák téren tartott meleg
esküvőről?
Szerintem meg a gyűlölködés a nem normális dolog.
2016. márc. 27. 10:46
Az a nem normális dolog, hogy felsőbbrendűnek érzed magad annál, aki a saját nemét szereti. Érdekes, normális érvet nem tudtok mondani (mert nincs!?), csak ilyen százszor megcáfolt dolgokat, hogy nem normális, nem természetes, deviáns. Ha meg gusztustalannak tartod, ne nézz oda. Ha nekem gusztustalan a kutyasz@r, akkor odamegyek, megszagolom és véleményt alkotok róla?
2016. márc. 27. 11:04
Nem ez a betegség fogalma. A betegség nem ösztönök kérdése, pl a rákosoknak is megvan mindkét ösztöne.
2016. márc. 27. 12:54
Jellemző, valaki ír egy érvet, ami megcáfolja a libsi propagandát, és rögtön ki is töröltetitek.
2016. márc. 27. 14:18
A "náci" egy rövidítése a "nemzetiszocializmus" követőinek, tehát mint olyan, politikai ágazat, ami már rég nem él. A "nemzeti érzelmű"-t kéretik nem összekeverni vele, mert ez olyan magas fokú felvilágosulatlanságra vall, amilyet biztosan nem szeretne magára aggatni a rengeteg "felvilágosult". :))
2016. márc. 27. 14:41
"A náci kártya - azaz a náci jelző indokolatlan használata vita közben - egy érvelési hiba. Érzelmektől átfűtött viták hevében előfordul, hogy az egyik (néha mindkét) oldal megpróbálja a nemzetiszocializmussal vagy a Harmadik Birodalommal valamilyen módon összefüggésbe hozni a vitapartner(ei)t. Mivel a nemzetiszocializmus nevében súlyos, emberiség elleni bűntetteket követtek el, az úgynevezett náci kártya kijátszása alkalmas a vitában részt vevő fél megbélyegzésére, egyúttal a figyelem elterelésére annak valódi érveiről. A náci kártya gyakorlatilag ultima ratióként funkcionálhat." -> Elolvasni, értelmezni, figyelemben tartani, és nem butáskodni tovább, kedves liberálisok! Érveket kérünk, nem kártyákat. ;)
2016. márc. 27. 14:42
Én nem vagyok liberális, ha rám céloztatok. Egyszerűen nem a bőrszínük vagy a szexualitásuk miatt ítélem meg az embereket, hanem a személyiségük miatt, és nem vonok le hamis következtetéseket. De biztos én vagyok a hülye..
(Mielőtt mondanád, nem én töröltettem a kommented és nem nácizok)
2016. márc. 27. 17:30
Nekem ami nem tetszett, az az, hogy miért éppen Nagycsütörtökre tették,
vagy csak nem vallásosak,akkor mindegy,hogy mikor van ez az ünnep,vagy nem is hallottak óla,hogy akkor nincs esküvő.
2016. márc. 27. 18:31
Hanem a figyelem felkeltéssel és a PROVOKATÍV viselkedéssel
két ember szerei egymás,megházasodik.mi ebben a provokatív?
2016. márc. 27. 18:37
Vajon milyen trauma érthette egykor a gyűlölköző, hetero embereket, akik az utolsókig elítélik PL. a melegséget?
Miben szenvednek vagy szenvedtek életükben hiányt, mit vesztettek el, min mentek keresztül, hogy a szánalmas életüket gyűlölkezéssel leplezzék?
Szerintem meg minden ember egytől-egyig beteg, független attól, hogy kihez vonzódik. Ne próbálják már bemagyarázni a melegeknek, hogy ők BETEGEBBEK a heteroknál. Kíváncsi lennék, hogy ezek az emberek vajon milyen gondot hurcolnak magukkal.
Mindenki megkapja a maga kis "betegségét" ;) Mert igazság van, vagy LESZ előbb-utóbb, s SENKI sem különbb a másiknál.
2016. márc. 27. 18:50
Kapcsolódó kérdések: