Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gyakoribb vajon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyakoribb vajon a homoszexuálisok körében az AIDS?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon lehangolódtam most és ismerkedni sincs kedvem. Valóban hamarabb elkapják?

Magyarországon a homoszexuálisok 0,5%-a AIDS-es, a heteroknál csak 0,02%.

Miért van az, hogy mi jobban elkapjuk.

És azt is olvastam, hogy nem lenne ilyen magas a melegeknél ez az arány, csak hozzájuk számítják a biszexuálisokat, akiknél jóval nagyobb az arány, mert mindkét nemmel csinálják, így nagyobb az esélye, hogy elkapják. Melegek, erről mit gondoltok?

Ezt mi jobban elkapjuk, vagy csak több az igénytelen ember a homoszexuálisok körében? Ha regisztrálok társkeresőre, állandóan csak szexet akarnak elég sokan és sok közöttük a biszexuális nagyon. Ők lehet kevésbé figyelnek a tisztaságra?

2016. márc. 25. 12:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
ilyen sok marhaságot rég hallottam!! Én úgy tudom hogy a női végbél környéke savas,amíg a pasiké nem így a nők szervezete jobban védekezik a betegségek ellen a vas hatására mint a pasiké.Röviden ennyi!!!
2016. márc. 25. 16:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
sav hatására mint a pasiké.Röviden ennyi!!! így akartam
2016. márc. 25. 16:27
 13/17 A kérdező kommentje:

magyarországon történt és nem 30 évvel ezelőtt.

a nők segge ide vagy oda, ha nem aids-essel szexelsz, akkor kizárt, hogy elkapod. röviden ennyi..

és mégis több meleg férfi kapja el.

tehát sajnos kevésbé figyelnek erre a dologra.:(

2016. márc. 25. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tényleg amiatt lehet, hogy a melegek nem védekeznek, de sokszor pl. az anyától kapják el, még a méhen belül, és 8-10 év múlva megjelenik(lehet, hogy a gyereknél is akit megemlítettetek). Itt egy gyors példa a terjedésére: Van egy meleg, aki az egyéjszakás kalandokat preferálja, és nem védekezik. Ha pedig az az adott ember lefekszik 10 másikkal, és azok egy része elkapja, már ott van az a pár ember aki viszi tovább..
2016. márc. 25. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal több a női fertőzött, csak a nők hordozók,így rajtuk elvileg életük végéig nem jönnek ki a tünetek, de fertőz. A melegek körében nagyon nyomják a védekez dolgot, csak sokan oralnal nem használ gumit mert azt hiszik nem fertőz úgy.
2016. márc. 26. 09:22
 16/17 A kérdező kommentje:

hát nem tudom én nem feküdnék le úgy senkivel, hogy nem bízok meg benne 100%-ban.

inkább elmennék vele közösen szűrésre, minthogy gumiban szopjak..

én fel nem tudom fogni, hogy tudnak úgy a melegek szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy nem bízik meg a másikban. ha megbízna, akkor nem kellene elkapni a betegséget.

hiába ott a gumi, most ha tudod, hogy így nem kapod el, de akár aids-es lehet és mégis lefekszel vele, az mivel jobb?

2016. márc. 26. 12:48
 17/17 ftf1983 ***** válasza:
100%

Először is HIV és nem AIDS. Az AIDS a HIV utolsó státusza, ami ma már a HIV+ közül azoknál alakul csak ki, akik elhanyagolják az állapotukat, nem szedik a gyógyszereket és nem vigyáznak az egészségükre vagy már ebben a státuszban szűrik ki őket.

Százalékosan nem szabad nézni az arányt, mert ha minden csoportban van 100 fertőzött, de a csoportok létszáma eltérő, akkor a százalékos mutatók érdekes eredményt fognak mutatni.

Azt is figyelembe kell venni, hogy a melegek sokkal nagyobb arányban járnak el szűrésre, mint a heterók, így persze, hogy többet is szűrnek ki. A legtöbb kiszűrt heteróról véletlenül derül ki, hogy HIV+, mert mondjuk van valami betegsége és semmilyen kezelésre nem reagál és akkor egy dokinak eszébe jut, hogy hátha HIV... Amúgy meg a legtöbb kiszűrt heterót már AIDS stádiumban szűrik ki és csak a gyógyszereknek köszönhető, hogy vissza tudják hozni az állapotukat. Az is tény, hogy a heterók az óvszert fogamzásgátló eszköznek tekintik és nem a nemi betegségek elleni védekezőeszköznek. Volt olyan munkahelyem ahol több huszonéves heteró sráccal dolgoztam együtt és megkérdeztem tőlük, hogy használnak-e gumit és járnak-e szűrésre. A gumira az volt a válaszuk, hogy ha a csaj szed fogamzásgátlót, akkor minek a gumi. A szűrésre meg szerintük nincs szükség, mert ők csak csajokkal dugnak... Az meg, hogy melyik csoport váltogatja jobban a szexpartnereit inkább ne beszéljünk, mert egyik kutya másik eb....

Amúgy a szakorvosok szerint az ismert fertőzöttek számának minimum a duplája, de akár a négyszere is lehet a valós fertőzöttek aránya és ők nagy eséllyel a heterók között vannak többségében.

2016. márc. 26. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!