Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hé, melegek! Nektek számít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hé, melegek! Nektek számít a péniszméret?

Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

8,9: [link]

A másik tanulmány oldala megszűnt, szóval most épp egy online archívumban keresem, majd linkelem azt is, ha megvan.

9-es: Persze, az igaz, hogy a heteró házasság régebbi, de ez nem tudom, hogy miben függ össze a stabilitásával. Plusz a házasságért való küzdelem az egyenjogúságról szól. A házasság, mint keresztény szentség/intézmény, csak a vallásos homoszexuálisokat érdekli. Akik viszont nem vallásosak, azért küzdenek ezért a jogukért, mert egyenlőséget akarnak. Azt, hogy az emberek sehogy ne tekintesenek rájuk az alapján, hogy mi a nemi irányultságuk. Se negatív, se pozitív sztereotípiák. Pl. ott van az a tévhit, hogy értünk a divathoz. Őszintén szólva ez egyáltalán nem igaz. Személy szerint alig van divatérzékem, és nem is nagyon érdekel. A házasság nem csak vallásos, hanem egy kapcsolat magasabb fokozata, plusz több előnnyel is járó állapot(?). A válás pedig egy hétköznapi dolog. Nem nagyon fél attól senki, hogy csak azért, mert elválnak, már az emberek hippokratának tartanák. Persze, az adatok lehetnek megtévesztőek, nem feltétlenül van ok-okazati összefüggés, de az egy egyértelmű tévhit, hogy a nem heteroszexuális egyének nem keresik a stabil kapcsolatokat. Nincs semmi, ami erre adna okot. Személyes tapasztalattal is alá tudom támasztani; persze, amikor valaki alkalmi szexre keres partnert, akkor perverz lesz meg minden. Viszont való életben a sok meleg ismerősöm közül a többség mind arról álmodozik, hogy megtalálja az igazit, akivel letelepedhet és közös életet hozhat létre. Persze, vannak, akik nem akarják magukat lekötni, de ez nem tudom miért baj, elvégre sok heteró nő és férfi is ilyen. Mi is csak emberek vagyunk, nem tudom, miért kell egy ilyen apró részlet, mint a nemi irányultság miatt máshogy kezelni minket teljesen.

2016. márc. 25. 00:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem a stabilitásával fögg össze hanem azzal, hogy nem lehet túl pontos következtetéseket levonni ha még csak pár éve létezik, ellentétben a több ezer éves heteró házassággal. És szépen levezetted, hogy miért nem ciki a válás, csak sajnos a melegek, ugyanúgy mint mindenki mások, csak emberek, és amikor benne vagy egy dologban akkor bizony nem tudsz olyan szépen és logikusan gondolkozni és csinálhatsz nevetséges dolgokat. Úgy mint pl, hogy nehezebben válsz el, mert félsz, hogy mit gondolnak mások... Még a heterókat is megszólják sokan, hiába logikáztad most így ki, hogy az nem ciki. A többség tudja, hogy nem ciki, de amikor benne van az ember, akkor nem gondolkodik mindig ésszerűen. Az én szüleim 'a gyerek miatt' maradtak együtt, pedig azt is mindenki kilogikázza, hogy milyen hülyeség, a gyerek is megszívja, mégis csomóan csinálják.

Amúgy meg nekem az égvilágon semmi bajom a melegekkel, az más kérdés, hogy a szexhez és a párkapcsolatokhoz való hozzáállásuk eléggé megriaszt. A következtetéseimet a tapasztalaimból vontam le, arról meg nem én tehetek, hogy mit látok magam körül. Én sajnos azt látom, hogy sok melegnek még a "komoly kapcsolatba" is simán belefér a megcsalás, hármas/többes, elhajlási engedély, stb, arról már nem is beszélve akik nincsenek párkapcsolatban... Elég ha szétnézel ezen az oldalon. Pedig én nagyon örülnék ha a többség tényleg olyan szépen gondolkozna, ahogy te azt ecsetelted. Csak a valóságban nem ezt látom.

2016. márc. 25. 00:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
12-es, mivel személyes tapasztalatból beszélsz, ezért nem nagyon tudok érvelni, bár az igaz, hogy sok helyen az elnyomás miatt sok meleg frusztrált lesz szexuálisan, és emiatt FoMO-ja van, meg sok kapcsolata, hogy ezt kiélhesse. Bár megítélésem szerint ez hála a mai, sokkal nyitottabb világnak, egyre jobban csökken. Plusz nem nagyon van a környezetünkben(főleg itt Magyarországban) példakép, akikre felnézhetünk. Szomorú, de jelenleg ez a helyzet.
2016. márc. 25. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!