Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hé, melegek! Nektek számít a péniszméret?
#1 Te már csak tudod...
Azért a heterók sem szentek.
Bírom amikor magyaráznak a nagy homofóbok, hogy a melegek csak a szexre mennek, meg "seggbekuki", de azt nem is tudják, hogy a normálisabb melegeknek (és igen, akad belőlük is szerencsére) ugyanolyan érzelmeik vannak, mint a heteróknak, csak a saját nemük iránt.
3-nak
Meleg vagyok. Igen vannak normálisak, csak sokszor annyira szétmennek érzelmileg, hogy bevállalják random sráccal már... Akiknek sikerül az elején jó kapcsolatba kerülni, azok a nagyon ritkák. Én pl egy elégé kicsapongó életű srácot próbálok meghódítani kevesebb sikerrel, és érzelmileg nagyon haza tud az ilyen vágni, nem véletlenül kötöttem ki pszichológusnál.
Olyan vicces, amikor a homofóbok azt irják, hogy a melegeket már csak a szex érdekli, míg tanulmányok bizonyítják, hogy a melegeknek kevesebb szexuális partnerük volt életük során a tartós párkapcsolat előtt, mint a heteróknak. Egy másik tanulmány pedig bebizonyította, hogy a homoszexuális házasságoknál kisebb az esély százalékosan a válásra. De ja, mindenki a szexre megy és senkiben sincs romantika...
Egyébként kérdező, nem. Az átlagos tökéletes. A túl nagy vagy túl kicsi problémákat tud okozni a szexnél, de vannak, akik arra buknak. A jó a meleg közösségben az, hogy mindig is lesz valaki, aki bukik rád, mert az emberek sokkal nyíltabban tudnak beszélni a szexuális vágyaikról és a fétiseikról, a heterókhoz mérve.
Ez egyénfüggő ugyan úgy ahogy a heteróknál is.
Be tudnád linkelni ezeket a tanulmányokat? Csak mert Japán tudósok kimutatták hogy azok az emberek akik tanulmányokra hivatkoznak nagy esélyel kamuznak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!