Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolhatott a pizza futár amikor egy szál pólóban cicabajusszal az arcomon cicafülekkel és pelenkában nyitpttam neki ajtót? (:
Figyelt kérdés
2016. márc. 11. 21:21
11/19 A kérdező kommentje:
"Kérdező, te nem az vagy, aki vagy egy éve is itt volt, és azt mondta, hogy szeret pelenkában lenni miközben cicabajusz van az arcára festve?"
de igen :) =^.^=
2016. márc. 11. 21:59
13/19 VirágésBence válasza:
Az a baj, hogy néhányan igen nehezen fogadják el a másféle hajlamokat és fétiseket és pl ha a pizzafutár is nehezen barátkozik ezzel a dologgal te csak még jobban ráerősítesz, hogy homofób legyen, holott nem csak beteg melegekből áll ez a közösség.
14/19 October15 válasza:
A "pelenkában" résznél esett le, hogy nem "kamu csaj" kérdés hanem szimplán búza... akkor most terhes vagy biszex vagyok ?:D
Am a futár nagyjából azt gondolta, hogy " どしてここに?!?!?!?!?!"
15/19 anonim válasza:
Olyan rossz hogy az ilyenek miatt előítéletesek a "normális" melegekkel is. :/
16/19 anonim válasza:
Szerintem elég nagy illetlenség volt a részedről pelenkában, nadrág nélkül ajtót nyitni.
20/F
18/19 anonim válasza:
Jaj már megint a cicabajszos....
19/19 anonim válasza:
Szerintem örült neki hogy nem a dobermann fogadta.
Most komolyan, egy animeconon is vannak arcok, kocsmában is, na és? Amíg nem villantottál semmi intimet, addig nem tökmindegy?
Aki nem bírja a fura embereket, az ne menjen pizzafutárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!