Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok arrol hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arrol hogy remenyvesztett vagyok 20 evesen? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziazstok 20/F szoval mit gondoltok arrol hogy ket kapcsolatom volt az elsö egy masfel evig tartott de aztan össze jött egy lannyal, es ha le kellene irni ezt a kapcsolatot akkor ugy tennem meg hogy en az összes csillagot lehoztam volna a sracnak az egröl de ö csak azt vette mindig eszre hogy miattam van sötet, ezutan kicsit kesöbb volt egy egy honapos kapcsolatom de azt szamitasban sem veszem, nem voltam bele szerelmes sem.

szoval miert van az hogy vagyom egy kapcsolatra szivem melyen, de egy igazi kapcsolatra ahol a szerelem oda-vissza jatszik, de amikor ismerkedek valakivel akkor felek közel engedni, es ha közel is engedem, annyira szkeptikus, es pesszimista vagyok, tök negativan allok mar ehez az egeszhez, ugy ertem ugy se fog senki engem ugy szeretni ahogy en öt, ebben nem hiszek mar, es nem tudok bizni, meg mindenki csak dugni akar...

lehet egyalltalan ket meleg egyutt boldog eletük vegeig es ugy hogy nem vonnak be harmadikat meg negyediket, ezt annyira gaznak tartom, en ha szeretek valakit akkor mindenki mas erdektelen szamomra.

mit gondoltok erröl? es kinek milyen tapasztalatai vannak? valamit valaki pls.

2016. márc. 8. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

ha beleuntál

akaszd fel magad :)

mi értelme így élni?

(ha nem keresed a jót az életedben nem is fogod megtalálni)

2016. márc. 9. 18:05
 12/14 anonim válasza:
100%
Nézd az természetes, hogy a másféléves kapcsolat utáni szakítás miatt csalódott vagy és pesszimista. Azok a pár hónapos kapcsolatok is valószinüleg azért nem jöttek össze mert még nem léptél túl az előző kapcsolatodon. Minnél jobban erőlteted annál rosszabb és annál több csalódás fog érni. Én az örök kitartó és pozitív ember azt tanácsolja neked hogy add fel... na jó ne add fel csak ted félre ezt a szerelem kérdést. "Ted félre a polcra" hogy bármikor levehesd de most foglalkoz mással. Persze fontos a szerelem mindenki életében de vannak más fontos dolgok: barátok család munka tanulás hobbik stb stb. Most koncentrálj ezekre. Nem tudsz megbízni másokban ezért nem tudsz kapcsolatot létrehozni? Ha nem megy nem megy. Nyugi ez úgyis csak idéglenes. Az idő és a felejtés enyhít a sebeken. Most komcentrálj életed más területeire ne a szerelemre. Ha majd nem keresed megtalál... ha még se? Ha majd újra készen állsz tovább keresed ;-)
2016. márc. 9. 21:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszadónak igaza van. Lehet hogy most rossz kedved van, és így látod a dolgokat, de ez még nem jelenti azt, hogy mindig is így lesz. Velem már többször is volt olyan, hogy azt gondoltam, semmi sem lesz már a régi, és sosem leszek jól, aztán végül mindig jobban lettem, és mindig sikerült túltennem magam a problémáimon. Veled is így lesz. Lehet hogy most kilátástalannak látod a helyzetet, de aztán meg lehet hogy egy-két év múlva megismerkedsz valakivel, akivel jól meglesztek. Valaki a harmincas éveiben találja meg az igazit, és mégis kibírta addig, nem adta fel 20 évesen. Neked sem kellene így állnod a dolgokhoz. Egyébként ha nem leszel jobban, akkor szerintem inkább keress fel egy pszichológust, nincs abban semmi rossz (és a tévhittel ellentétben nem is szégyen elmenni hozzá), de az legalább segíteni fog megoldani a problémádat. Tényleg segít.
2016. márc. 10. 01:53
 14/14 A kérdező kommentje:

11-es te egy moka miki vagy! es bölcsebb maradtal volna ha csendben maradsz :)

az elet ertelme nem 100%-ban a szerelmröl szol.

es nem csak a szerelem az egyetlen jo dolog a vilagon.

12-es tul leptem ezen a kapcsolaton, söt fel köpnek es ala elnek legszivesebben, meg eltem jot is ez idö alatt de rosszatt is, hisz nincsen rozsa tövis nelkül, köszönöm amit irtal en is igy gondolom, ogy majd idövel ez megvaltozik, es hogy a munkamra kellene most a legjobban koncentralni.

13-mas köszönöm neked is, tudom hogy ez idövel valtozni fog meg jön valaki, csak hiaba tudom ezt most ha nem lathatok a jövöbe, szoval hiaba tudom es hiaba mondjatok, az erzest amit most erzek nem tudom a szivemböl ki venni, mert nem lathatok elöre hogy megnyugodjak. ez pont olyan mint amikor egy jo ember egy rosszba szerelmes es mindenki mas mondja neki hogy "nem illik hozzad". hiaba beszelsz neki amig nem jött el az hogy magatol jöjjön ra es megtapasztalja.

de igazatok van, hanyagolom ezt az egeszet, es minden masra fogok koncenktralni. köszönöm.

2016. márc. 10. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!