Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy a melegek többsége egyetemista, értelmiségi ember? Szerintetek mi lehet ennek a magyarázata?
igen és saját magamat is én pontoztam le direkt, ez nagyon jó szórakozás. és hát olyan nagy szükségem van önigazolásra.
tévedni emberi dolog!!!!!:'(
Én is egyetemista vagyok, és kolis. A mi kolinkban össze-vissza van mindenki, mert a zuhanyzó minden szobában van. Én szinte csak az egyetemről ismerek melegeket. A volt barátom is egyetemen tanul :)
20A
Az intelligencia az egy olyan mutató, amely bizonyos alapossággal kimutatja, hogy az agyad mennyire gyorsan reagál egy helyzetre ... Tudsz -e szabásminták közt rendet találni - például ... Bizonyos ábrák közt folytonosságot.
Az értelmiségiek járnak színházba, az egyszerű munkás nem. Az egyszerű munkás nem szereti azt...
S most leírtad, hogy "én is egyetemista vagyok".
Azért lehet ez, mert kollégiumban gyakrabban vannak együtt. A reprezentatív dolgozó , akit manapság sötét baromnak mutatnak be, nagyobb eséllyel van olyan egyszerű a férfiasságában , hogy egy egyszerű - nem rongyosbáb feminista- nőt vonzani tudjon... és ennek örül, mint majom a farkának és ha lehet megdugja a nőt.
Szerintem ez a magyarázat-.
Pontosítsunk: valóban sok a bevallottan melegek között az egyetemista, de ez nem azt jelenti, hogy köztük többen lennének melegek.
Egy középiskolás fiú nyilván nehezebben vallja be másoknak, hogy őt nem a lányok érdeklik. Egyrészt neki még jóval fontosabb a környezete megítélése, másrészt meg a középiskolai közeg elítélőbb, mint egy egyetemi.
Egy egyetemista, az önálló élet kapujában, aki látja, hogy nem muszáj "egyenembernek" lenni, az sokkal könnyebben nyílik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!