Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is észrevette, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette, hogy a melegek többsége egyetemista, értelmiségi ember? Szerintetek mi lehet ennek a magyarázata?

Figyelt kérdés
Én is egyetemista vagyok. 20f

2016. márc. 6. 11:51
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
22%
Most már csak 17%-os vagyok, pedig nyilvánvaló, hogy csak mi ketten vagyunk itt. Ne legyél már ilyen szánalmas. Egyébként 4 hibát soroltam fel, nem egyet.
2016. márc. 7. 01:25
 32/38 anonim ***** válasza:
4%

igen és saját magamat is én pontoztam le direkt, ez nagyon jó szórakozás. és hát olyan nagy szükségem van önigazolásra.

tévedni emberi dolog!!!!!:'(

2016. márc. 7. 01:28
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
:D Nem megy ez neked.
2016. márc. 7. 01:31
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyetemista vagyok, és kolis. A mi kolinkban össze-vissza van mindenki, mert a zuhanyzó minden szobában van. Én szinte csak az egyetemről ismerek melegeket. A volt barátom is egyetemen tanul :)

20A

2016. márc. 7. 01:55
 35/38 Becixxx ***** válasza:
21%

Az intelligencia az egy olyan mutató, amely bizonyos alapossággal kimutatja, hogy az agyad mennyire gyorsan reagál egy helyzetre ... Tudsz -e szabásminták közt rendet találni - például ... Bizonyos ábrák közt folytonosságot.

Az értelmiségiek járnak színházba, az egyszerű munkás nem. Az egyszerű munkás nem szereti azt...

S most leírtad, hogy "én is egyetemista vagyok".

Azért lehet ez, mert kollégiumban gyakrabban vannak együtt. A reprezentatív dolgozó , akit manapság sötét baromnak mutatnak be, nagyobb eséllyel van olyan egyszerű a férfiasságában , hogy egy egyszerű - nem rongyosbáb feminista- nőt vonzani tudjon... és ennek örül, mint majom a farkának és ha lehet megdugja a nőt.

Szerintem ez a magyarázat-.

2016. márc. 7. 13:47
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Pontosítsunk: valóban sok a bevallottan melegek között az egyetemista, de ez nem azt jelenti, hogy köztük többen lennének melegek.

Egy középiskolás fiú nyilván nehezebben vallja be másoknak, hogy őt nem a lányok érdeklik. Egyrészt neki még jóval fontosabb a környezete megítélése, másrészt meg a középiskolai közeg elítélőbb, mint egy egyetemi.

Egy egyetemista, az önálló élet kapujában, aki látja, hogy nem muszáj "egyenembernek" lenni, az sokkal könnyebben nyílik meg.

2016. márc. 7. 15:30
 37/38 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom miért de az orvosin nagyon sokan vagyunk nem heterók 😀
2019. aug. 25. 12:05
 38/38 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem az lehet az oka, hogy aki meleg, az kompenzál. Szeretne valamiben kitűnni, sikeres lenni, ezzel is kompenzálva azt, hogy nem teljesen kerek az élete. Nálam legalábbis ez a helyzet.
2019. szept. 1. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!