Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy a melegek többsége egyetemista, értelmiségi ember? Szerintetek mi lehet ennek a magyarázata?
Figyelt kérdés
Én is egyetemista vagyok. 20f2016. márc. 6. 11:51
21/38 anonim válasza:
Nekem is 4 szakmám van,de szerintem ez az állítás nem igaz.Van elég sok "sinter" is.Mármint mind iskolázottságban,mind emberileg.
22/38 anonim válasza:
pedig BME-n sok a meleg:D igaz én marketinges vagyok, de ugyanúgy minden egyetemen vannak, attól hogy neked egy se mondta a pofádba hogy szia bzi vagyok
23/38 anonim válasza:
12: azért az, hogy tanulok és diplomázok nem egyenlő azzal, hogy törtetek. és nem azért van, mert meleg vagyok hanem mert ilyen területen szeretnék dolgozni és ehhez ilyen végzettség kell, ennyi.
24/38 anonim válasza:
HÁt látom, hogy csajoznak
gondolom GTK-n akadnak
25/38 anonim válasza:
nem, én nem vettem észre. szerintem eloszlik teljesen. már ha csak itt is megnézed a hozzászólásokat... *fojtani *eggyel
pedig szerintem ott kezdődik az intelligencia, hogy felnőtt korunkra megtanulunk szépen, helyesen fogalmazni az anyanyelvünkön.
26/38 anonim válasza:
Kedves #25-ös!
Köszönöm, hogy kijavítottada "fojtani" szót, valóban én írtam le rosszul. Tévedni emberi dolog, viszont nem gondolnám, hogy emiatt kevésbé vagyok intelligens és elég szomorú, hogy egy ilyen hibából Te ezt a következtetést vonod le.
27/38 anonim válasza:
tévedni emberi dolog, de azért nem ezzel védekeznék egy ilyen helyzetben. nyelvtan órán oda lehet figyelni. lehet ez neked sértő, nem érdekel. nekem igenis elárul valamit az emberről, hogy hogy áll a helyesíráshoz. ha még helyesen írni se tud akkor nem, nem tartom egy értelmes embernek.. és itt most nem rád gondolok. eddig mindig engem igazolt ha valakivel inkább nem álltam le a helyesírása miatt. elég szomorú, hogy sokan még felháborodnak és megsértődnek ha kijavítják őket. engem nagyon zavar és kész.
28/38 anonim válasza:
*helyesen írni sem tud
*megsértődnek, ha kijavítják őket
*engem igazolt, ha valakivel
A mondatokat meg nagybetűvel kezdjük.
29/38 anonim válasza:
ne abba köss bele, hogy gépelésnél nagybetűvel kezdek-e. te is tudod, hogy ez milyen kicsinyes:D megy ez ennél jobban is, ha már mindenképpen vissza akarsz vágni. szerintem én súlyosabb helyesírási hibát javítottam ki, nem azt, hogy ki hogy gépel.
30/38 anonim válasza:
Nyelvhelyességi hibáid voltak, amik súlyosabbak. A helyesírási hibákat kijavítja a helyesírás-ellenőrző, így nem nagy szám, hogy minden szót helyesen írsz le. :) Az is érdekes, hogy ennyi ember van itt, hogy 1:20-kor lepontozzon engem, ha jól számolom 3. Gondolom véletlenül sincs erre több regisztrációd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!