Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy a melegek többsége egyetemista, értelmiségi ember? Szerintetek mi lehet ennek a magyarázata?
Figyelt kérdés
Én is egyetemista vagyok. 20f2016. márc. 6. 11:51
11/38 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de úgy gondolom, szükség van elég magas érzelmi intelligenciára, hogy az ember beismerje magának, hogy meleg és ne nyomja el.
12/38 anonim válasza:
Ennek szerintem az a nagyon kis magyarázata, hogy mivel egy elnyomott réteg, és kevesebbnek érzik magukat a melegség miatt, ezért próbálnak kitűnni. Tanulással, törtetéssel.
13/38 anonim válasza:
mi is azok vagyunk a barátommal. szerintem ugyanúgy sok a nem egyetemista is. legalább planetből kiindulva,ahol egy értelmes mondat megfogalmazása is nehéz egyeseknek:D
14/38 anonim válasza:
13: inkább az lehet a magyarázat hogy alapból olyan családi körülmények közt nőttünk fel, melyet nem akarunk soha újra, nem akarunk így élni.
Tanulunk, mert a tudást nem tudják elvenni tőlünk, minden mást igen. Kevés emberre számíthatunk.
Ha kiderül, hogy melegek vagyunk, hátrányba kerülhetünk.
Igyekszünk elérni, hogy a későbbiekben ne legyenek problémáink.
Sok orvos, mérnök, jogász, van köztünk.
Én úgy vagyok vele, ha nem leszek boldog, legalább anyagi gondjaim ne legyenek. De a szerelmet keresem (mindig).
15/38 anonim válasza:
13-as vagyok én is meleg, viszont én nem tanultam. nem számítok értelmiségnek, nem hallgatok operát és nem járok színházba, nincs diplomám. De maximalista vagyok. Ha valamit elkezdek a maximumot próbálom belőle kihozni, ha bele szakadok akkor is. Én ezt a melegségnek tudom be meg, hogy az elején kevesebbnek éreztem magam mindenkinél. Kondizásnál, hobbiknál, melónál törekszem arra, hogy mindenkinél jobb legyek.
16/38 anonim válasza:
Egyel sem találkoztam még a BME-n, gondolom a kommunikáció és divatvilág főiskolán kéne őket keresni.
17/38 anonim válasza:
A melegek, éppúgy ahogy a barna hajúak, meg a bal kezesek, egyenletesen vannak "elosztva". Ha valaki tanult, akkor nagyobb eséllyel jut el arra a szintre, hogy nem "gáz", és bevallja magának. Vagy akár másoknak is. Így úgy tűnik, mintha többen lennének, valójában nem így van.
18/38 anonim válasza:
Én csak azt tudom elképzelni, hogy a mi korosztályunk (én is 20 vagyok) inkább fel meri vállalni a dolgot, mint az idősebb korosztály, így míg náluk el volt "folytva" ez a dolog, nálunk már sokkal jobb a társadalmi elfgadottság, mint az ő idejükben volt és ezáltal bátrabbak is vagyunk a témát illetően. :)
19/38 anonim válasza:
en pl most azert tanulok kemenyen hogy tudjak egyetemre menni mert itt a jelenlegi lakoheylemen melegkent keptelen lennek elni
20/38 anonim válasza:
Ez csak egy ötlet: Minél tanultabb valaki, minél szélesebb a látóköre, annál kevésbé érzi hogy alakoskodnia, bujkálnia kellene mások esetleges elítélő véleménye miatt. Szóval nem hiszem hogy több meleg lenne az egyetemista, vagy értelmiségi emberek között, csak kevésbé titkolják az irányultságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!