Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lbakos kérdése:
Lefeküdtem a barátommal és bűntudatom van hogy dolgozzan fel? 18/f
Figyelt kérdés
17 évesen ismerkedtem meg vele ő akkor 20 éves volt. Mondtam neki hogy várni szeretnék még azzal... persze sokszor próbálkozott. Mikor betöltöttem a 18-at (januárban) nagy bulit tartottunk a barátokkal majd aztán elvitt engem egy hotelbe ami gyönyörű hely volt szinte mint egy palota. Annyira jóléreztem magam vele ott hogy elkapott a hév és már ruha nélkül voltunk és megtörtént (a pasim aktív). Aztán elaludtunk egymás karjában akkor úgy éreztem hogy soha nem engedjük el egymást és őrülten szerelmes vagyok belé. Másnap mikor felkelltem hatalmas bűntudatom volt undorítónak éreztem magam. Mintha már a kapcsolatunk új részre lépett volna. Annyira fura volt ránéznem és a tükörbe is néznem. Szeretnék szünetet tartani mivel nekem ez annyira fura. Szerintetek?2016. márc. 5. 15:18
11/12 anonim válasza:
Mikor fogtok felébredni, és rájönni arra hogy ez nem természetes?
A negyesnek nagyon is igaza van. Bunbanat es uj alapok plusz media tulzott nezesenek kiiktatasa!
Kovetkezo komi: A pszichologus max azt beszeli beled h ez helyes. Ez nem a te meggyozoesed hanem a megnyugtatasod! Van kulonbseg!!
12/12 anonim válasza:
Bakker! Kerdezo! Elhiszem h nincs a kozeledben egy rendes normalis tisztesseges lany, de a helyedben inkabb vartam volna, mint ilyenhez adni magam.
De van egy jo hirem meg fiatal vagy!!! Meg ujra tudod gondolni! Meg nem csesztel el mindent es ne vadold magad tulzottan! Csak egyet kerek amig lehet gondold at!!! :) Biztos helyes srac lehetsz ne rontsd el ilyenekkel az egesz eleted!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!