Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátommal és bűntudatom van hogy dolgozzan fel? 18/f
Már miért kellene bűnbánatot tartania?
Ha ilyen érzéseid vannak,keress meg egy pszichológust és segít feldolgozni a másságod.Heteroként írom.
4-es:
A bűntudatnak akkor van értelme, ha valaki rosszat tesz a másikkal. De itt mind a ketten csak boldoggá tették a másikat. Ennélfogva ennek a fajta bűntudatnak semmi értelme, mert csak felemészti teljesen fölöslegesen.
3-mas voltam
Szegénykém.. :(
Ezzel nem vagy egyedül sok meleg átesik ezen,az első szex után sokuknak van bűntudatuk. Tudnod kell,hogy nincs miért így gondolnod. El kell fogadnod,hogy te egy férfit szeretsz és vele vagy boldog párkapcsolatban.
Miért nem beszélsz erről a barátoddal? Szeret téged,biztos megérti és tudna segíteni. vagy esetleg a barátaid közül valakivel?
Szerintem már az is tudna segíteni ha beszélsz erről.
Vagy olvass erről, a neten találhatsz erről történeteket,hogy mások hogy dolgozták fel ezt.
Felnőttél.. mostantól a szexualitás az életed része lesz, ami teljesen természetes dolog. Az, hogy bűntudatod van, talán csak annyit jelent, hogy a környezeted miatt szégyenkezel, mert sok embernél a melegek közti kapcsolat nem elfogadott. De ettől még ne gondold, hogy valami bűnt követtél volna el. Először voltál együtt azzal az emberrel, akit szeretsz. Ennél jobb első alkalom nem is lehetne. :)
Ha nem tudod egyedül feldoglozni tényleg inkább fordulj egy baráthoz vagy pszichológushoz, akivel meg tudod ezeket beszélni. De ha szeretitek egymást a barátoddal, akkor ne hagyd ezt az egészet elveszni egy hülye érzés miatt (ami idővel úgyis elmúlik és jobb lesz), mert később bánni fogod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!