Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy sok-e a sperma?
Figyelt kérdés
Eddig 2 srácot elégítettem ki orálisan, de többnyire fordítva szokott lenni. Az egyiknek viszont iszonyatosan sok volt a spermája. El se hittem, hogy még mindig jön belőle. Kicsit irigylem érte és érdekelne, hogyan tudnék én is ennyit élvezni. Kérdeztem mikor ment el előtte és aznap már 1x masztizott.2016. márc. 1. 14:07
2/5 anonim válasza:
Szerintem növelhető. Volt olyan barátom, akinek néha nagyon nagyon sok néha meg kb 1 spricc se volt.
3/5 anonim válasza:
Az élvezettől függ hogy mennyire élvezted
4/5 anonim válasza:
Nem teljesen igaz, hogy az élvezettől függ. Sokkal inkább genetikai adottság. Maga a sperma spermiumból és ondóváladékból áll össze, az egésznek a nagy részét (95-98%-át) maga az ondóváladék teszi ki. Az, hogy mennyi ilyen váladék termelődik, leginkább genetika. Nyilván, ha napok óta nem élvezett el valaki, akkor nagyobb mennyiség fog jönni neki a következő alkalommal. Amikor pedig naponta 1x vagy akár többször is elmegy valaki, akkor kevesebbet fog termelni a szervezet. De ez csak általánosítás, vannak ebből kivételek. Voltam egyszer egy sráccal, akinek szimplán csak kézzel csináltam (háton feküdtünk), és akkorát élvezett, hogy a feje mögött a falra is ment egy csomó, PEDIG aznap már 1x elment. Irigyeltem érte nagyon. Viszont olyannal is találkoztam, aki 3-4 nap várakozás után egy élvezetes szex során is maximum 1-2 teáskanálnyi adagot tudott magából produkálni. Ismétlem, nagyon sok mindentől függ, a nemi mirigyek váladéktermelékenységétől, a medenceizmok általános kondíciójától és erősségétől, egyéni szexuális étvágytól, stb...
5/5 anonim válasza:
Cinktartalmú ételek/étrendkiegészítők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!