Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan növelhető a sperma mennyisége?
Figyelt kérdés
Szeretném ha többet tudnék élvezni a partnereim szájába vagy ahova szeretik. Hogyan lehetne növelni?2015. dec. 10. 20:35
1/10 anonim válasza:
Halhús (főleg tengeri halak) gyakori fogyasztásával.
2/10 anonim válasza:
Milyen jószívű vagy. Nekem is kéne egy ilyen fiú akinek fontos hogy bőven töltsön a tojás likőrjéből
3/10 anonim válasza:
Egy masszázst csinált anno a szexpajtim amitől nekem sokkal több lett
4/10 anonim válasza:
Sok folyadék, rendszeres cink vagy magas cink tartalmú vegyületeket, rendszeres és kielégítő testmozgás, megfelelő (nem túl szoros alsónemű), rendszeres szexuális élet, majd egy pár nap kihagyás és jó hosszú előjáték.
5/10 anonim válasza:
Spermával.Minél többet kell lenyelned hozzá.
6/10 anonim válasza:
A cink tartalmú ételekről nem tudtam. Ez tablettába is van, vitaminnak minősül?
Amúgy,hogy sok sperma legyen a nyugodt idegrendszer, nyugodt légkör fontos.
Idejön a bank zaklató levele a hitel miatt, hát meglátszik a szexuális teljesítményen aznap. A sperma mennyiségén is látszik, ha ideges valaki az adott pillanatban.
7/10 anonim válasza:
A cink nem vitamin, hanem nyomelem. És igen, létezik cinktabletta.
8/10 anonim válasza:
sok folyadék, kevesebb maszturbálás!
9/10 anonim válasza:
Hűha, te vagy az álompasi :DDD
Ilyen elkötelezett spermazsák kellene nekem is :)
F
10/10 anonim válasza:
ha lesz barátom ajánlom neki ezeket :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!