Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akkor is biszex lennék ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is biszex lennék ha csak azt akarom, hogy engem elégítsenek ki?

Figyelt kérdés
Mert arra gondoltam, hogy tulajdonképpen csak azért akarom, mert egyszerűbb mint csajoknak bókolni, stb és eljutni az ágyig. Szóval lehet, hogy nem is bi hajlam?
2016. febr. 27. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
akkor is bi vagy max önző
2016. febr. 27. 23:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem. De ha szexuálisan nem izgat a srác, akkor miért lennék bi? Ez a kavarodás bennem
2016. febr. 27. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem is ez izgat csak és én binek is érzem magam.

Amúgy sajnos még soha nem csináltam fiúval,de érdekel nagyon.

22/F

2016. febr. 28. 00:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Értem. De ha szexuálisan nem izgat a srác, akkor miért lennék bi?"

Ha nem izgatna szexuálisan, akkor nyugi, nincs az az isten, hogy akár abba is belemenj, hogy kielégítsen egy azonos nemű!:)

Ez is biszexualitás.

Tudod velem is előfordul, hogy baromira vágyom egy süteményre, de próbálj meg nekem mákos sütit adni, nincs az az isten, hogy megegyem, mert utálom!:)

2016. febr. 28. 10:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Végülis rájöttem, hogy mindegy ki mit mond. Én tudom, hogy mit érzek és mit nem. :)
2016. febr. 28. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Magyarul vágyat érzel rá, hogy egy azonos nemű kielégítsen szexuálisan.:) Innentől fogva nincs miről beszélni.:)
2016. febr. 28. 13:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

De ne mond, hogy nem izgatnak a férfiak, mert nem jutna ilyen az eszedbe akkor.

Egy heteronak, ha "nincs kedve a nőknek bókolni", akkor inkább magához nyúl, de nem keres fiút. Ugyanígy én sem keresnék lányt meleg létemre ilyesmire.. Szóval minimum biszexuális vagy! pont.

2016. febr. 28. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű. Abban nem vagy egyedül, hogy így érzel. Nekem volt jó pár partnerem, aki azért szopatott, mert: éppen nem volt barátnője, az asszony nem akar szopni, hétközben itt dolgozott Szekszárdon és tele volt, a buliban nem volt semmi, stb.
2016. febr. 29. 06:35
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha szeretsz szopatni irj.
2016. márc. 15. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
31%

Hova fajul ez a világ. Full hetero vahyok de mivel nincs barátnőm leresek egy meleg srácot, hogy leszopjon. Szégyen és gyalázat, hogy ilyen emberek léteznek. Menjetek el a templomba és gyónjátok meg bűneiteket.

Ui: nem vagyok hívő

19/F/P

2016. márc. 15. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!