Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is biszex lennék ha csak azt akarom, hogy engem elégítsenek ki?

Engem is ez izgat csak és én binek is érzem magam.
Amúgy sajnos még soha nem csináltam fiúval,de érdekel nagyon.
22/F

"Értem. De ha szexuálisan nem izgat a srác, akkor miért lennék bi?"
Ha nem izgatna szexuálisan, akkor nyugi, nincs az az isten, hogy akár abba is belemenj, hogy kielégítsen egy azonos nemű!:)
Ez is biszexualitás.
Tudod velem is előfordul, hogy baromira vágyom egy süteményre, de próbálj meg nekem mákos sütit adni, nincs az az isten, hogy megegyem, mert utálom!:)

De ne mond, hogy nem izgatnak a férfiak, mert nem jutna ilyen az eszedbe akkor.
Egy heteronak, ha "nincs kedve a nőknek bókolni", akkor inkább magához nyúl, de nem keres fiút. Ugyanígy én sem keresnék lányt meleg létemre ilyesmire.. Szóval minimum biszexuális vagy! pont.

Hova fajul ez a világ. Full hetero vahyok de mivel nincs barátnőm leresek egy meleg srácot, hogy leszopjon. Szégyen és gyalázat, hogy ilyen emberek léteznek. Menjetek el a templomba és gyónjátok meg bűneiteket.
Ui: nem vagyok hívő
19/F/P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!