Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megismertem egy fiút. Hetero vok. Azonban néha úgy érzem akarom őt vele akarok lenni a másik órában meg azt mondom hogy nem, ez beteg és ez gáz mivel csak 15 én meg 23. azonban egyszer így egyszer úgy érzek.
pl hallgatok egy szerelmes számot undort érzek azért mert amit érzek nem normális. mit tegyek? neki nem mondtam ezt. ő egy meleg fiú és megjegyzem nagyon kedves és amikor vele beszélek vele vagyok akkor nem érzem ezt. akkor minden szép és jó. de aztán megint elkezdek így érezni. mit tegyek?
egy 23 éves férfi vok.
Pfhhúú de nagy katasztrófa lenne ha beleszeretnél.... (csak a moderátorok miatt:szartasztikusan értem...) most azt áruld el mi ebben a gáz?? Sztem teljesen normális, sőt cuki is ha egy fiú SZERELMES egy másik fiúba (tehát hogy nem csak kedvelik egymást) Az meg hogy csajba még nem voltál szerelmes nem jelent semmit, ha tetszenek neked nem valószínű, hogy homo lennél, inkább bi de ha ezt ennyire így fogod fel lehet-de nem biztos-hogy Ő az egyetlen fiú aki iránt ilyet fogsz érezni. De sztem mondd el ezt neki is, mert Ő élesben tud válaszolni neked erre, ha vannak még kérdéseid azonnal tud rá reagálni. Meghát lehet hogy erre várt már régóta és lehet hogy már teljesen rosszul érezte magát mert azt hitte ez egy teljesen bukott szerelem... (NEM kérek privátot, max a kérdezőtől ha lenne még kérdése a válaszomhoz)
Ui.: az a 8 év sztem nagyon nem gáz ;) olvastam már 40 valahanyas + 20 valahanyas kapcsolatáról és teljesen jól megvoltak (fiú-fiú [ezen az oldalon olvastam])
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!