Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Megismertem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megismertem egy fiút. Hetero vok. Azonban néha úgy érzem akarom őt vele akarok lenni a másik órában meg azt mondom hogy nem, ez beteg és ez gáz mivel csak 15 én meg 23. azonban egyszer így egyszer úgy érzek.

Figyelt kérdés

pl hallgatok egy szerelmes számot undort érzek azért mert amit érzek nem normális. mit tegyek? neki nem mondtam ezt. ő egy meleg fiú és megjegyzem nagyon kedves és amikor vele beszélek vele vagyok akkor nem érzem ezt. akkor minden szép és jó. de aztán megint elkezdek így érezni. mit tegyek?

egy 23 éves férfi vok.

2015. dec. 7. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten vonzódtok egymáshoz akkor próbáld ki vele a párkapcsolatot. Nem lesz bűntudatod, ha szereted és jól érzed magad vele. Más nem kell ezt megtudja, a kettőtök titka lesz ;) Majd írd meg mi lett!
2015. dec. 7. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
ácsi-ácsi kérdező figyelj ide! kiskorú és ha érintkezdsz vele szexuálisan, akkor irány börtön, ez bűncselekmény, nehogy már emiatt dobd el az életeted! Próbálj segítséget kérni, és túllépni ezen a 15 éves tinédzsert, pedig hagyd ott!!!!! Jószándékból mondtom, DE TE tudod. 25f
2015. dec. 7. 22:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó tévedsz, 14 év a beleegyezési korhatár, afölött nyugodtan lehet bármi ha mindketten akarják, szó nincs semmiféle börtönről.

Kérdésre válaszolva, szerintem nyugodtan adj egy esély a dolognak :)

2015. dec. 8. 12:25
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Nemnem, homoszexuális kapcsolatnál 18 év a beleegyezési korhatár!!!!

Kérdező, azt kell meggondolnod, mit szeretnél.

Ez előtt csak a lányok tetszettek?

A fiú iránt egyszerre érzel szerelmet és undort? Biztos, hogy ez szerelem?

2015. dec. 11. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hetero- és homoszexuális kapcsolatnál egyaránt 14 év a belegyezési korhatár, már elég régóta.
2015. dec. 11. 21:22
 16/16 anonim válasza:
61%
Te beteg szar ilyenek miatt halunk ki
2017. aug. 8. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!