Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van, hogy manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy manapság szinte már nem homoszexuálisnak, hanem heteroszexuálisnak lenni ciki? Vagy legalábbis, azért mindenki támad, ha olyat merek mondani, hogy én ezzel nem értek egyet.

Figyelt kérdés

Nézek pár sorozatot és videókat is csinálok, így tudom, hogy a "fandom-okban" egyre nagyobb trend két azonos neműt "ship"-elni. Ha nekem ez nem tetszik, és az, hogy szinte minden sorozatba be is hoznak egy meleg szálat, zavar, de tényleg zavar, pedig amúgy szeretem a sorozatot, akkor mindenki egyből ellenséges lesz és hülyeségeket kezd dumálni az elfogadásról.

Először is leszögezném, hogy én, soha nem bántottam senkit és soha nem is fogok, azért, mert más a szexualitása. SOHA.

Nem ítélem el, azt, aki homoszexuális, de nem értek egyet, azzal, amit tesz. Ez épp olyan, hogyha mondjuk van egy ismerősöm, aki rendszeresen hazudik, én nem ítélhetem el, nincs jogom hozzá, mert mind követünk el hibákat. És ne, ne mondjátok, hogy ez nem hiba és el kell fogadni, mert igenis az. Nem ítélkezek, van is egy lány ismerősöm, aki azt mondta, szerelmes a legjobb barátnőjébe, és én nem, nem vagyok homofób, hiába neveztek már többen annak, ugyanis eszembe se jutott megszakítani vele a kapcsolatot, vagy hasonló, sőt meg is hallgattam a vele kapcsolatos problémáit. Biztattam mármint nem abban, hogy kezdjen kapcsolatot a barátnőjével (ez nem is lehetséges mondjuk, mert a másik lány hetero és van barátja, plusz nem laknak túl közel egymáshoz) mindenesetre ebben nem is biztatnám, ellenben próbáltam megérteni az érzéseit és vigasztaltam.

Szóval nem vagyok rosszindulatú velük szemben, de be kell vallanom, őszinte leszek, még ha ez nyers is, de szerintem két azonos neműt együtt látni csókolózni, visszataszító, undorító és természetellenes.

Ettől függetlenül, akkor se bántanám, azt, akinek ilyen problémája van, mert ez egy probléma.

Betegség, ha tetszik, ha nem.

Hogy gyógyítható-e vagy sem, arról nem tudok biztosat. Ha genetikai, akkor nyilván nem, ám ha pszichésen alakult ki, akkor valószínűleg igen.

Sajnálom, ha valakinek ilyen hajlamai alakultak ki, és ezért le kell mondania a szerelemről és a családról, de ezt kéne tennie, ez lenne a helyes. Tudom, hogy nehéz. De azt is hozzá kell tennem, hogy én vallásos vagyok, és elsősorban ezért ellenzem ezt. Meg amúgy is... ezt érezni lehet, hogy nem természetes.

Egyesek szerint, természetes, mert az állatok közt is van. De ettől még nem lesz az, hacsak nem állítanák azt, hogy a vérfertőzés is természetes, ugyanis az állatok közt, az is gyakori, akárcsak az erőszak. De ettől még egyik se válik természetessé.

Ha már a vérfertőzés szóba jött, akik annyira védik a homoszexuálisok jogait, mert hogy szeretik egymást, és mindenféle szeretet jó, hogy nekik miért ne lenne épp annyi joguk társat találni, mint másnak, akkor feltehetném a kérdést, hogy aki a testvérébe/apjába/fiába, stb szerelmes, neki nincs meg ugyanez a joga? Lehet, hogy ő úgy érzi, neki ő az igazi. Akkor ennyi erővel ez nem ugyanaz?

Ennek ellenére köztudott, hogy a vérfertőzésnek súlyos következményei vannak, lelki beteg, netán őrült gyerek, ez mutatja, hogy ez nem természetes. A melegek esetében, pedig többek közt az, hogy ők nem is képesek a szexre, ahogy egy kulcslyuk is csak egy kulcslyukkal együtt tudja kinyitni az ajtót. Két kulcs, vagy két kulcslyuk nem segít semmit, nem tudsz bemenni az ajtón. Tehát nem hasznos, nem összeillő, nem jó.

És gyűlölöm, ha a normális embereket, akik normálisan gondolkoznak a témáról, homofóbnak nevezik. Mintha azzal lenne valami baj, aki szerint a nem természetes az nem természetes. Aki épeszűen gondolkozik.

Mellesleg meleg férfiak körében például sokkal gyakoribb az AIDS. És én nem hiszem, hogy csak a szexuális vágyuk miatt, kockáztatniuk kéne egy ilyen halálos és szörnyű betegséget.

És ez a betegség is mutatja, hogy ez nem természetes.

Nem véletlenül teremtett Isten férfit és nőt. Nem két Ádámot. De oké, aki nem akarja a vallást bele keverni, annak is mondtam elég indokot, miért rossz ez.

De amit igazán nem tudok felfogni, hogy heteroszexuális emberek, hogy "ship"-elhetnek két azonos neműt, hogy tarthatják ezt cukinak, édesnek, szépnek, meghatónak, aranyosnak, stb...

Meg ami kiborít, hogy itt mindenki az egyenlőséggel jön, a megértéssel, hogy így meg úgy el kell fogadni egymást, ennek ellenére, a csúnyább, kevésbé szép, vagy szépséghibás emberekkel mégsem olyan megértő meg elnéző senki, legalábbis nem sokan.

Engem se nagyon védtek meg az iskolában, amikor általánosban és középsuliban is kiközösítettek, mert félénk voltam, rosszul öltöztem, pattanásos voltam, stb. Érdekes módon, úgy tűnik, mégse jutnak mindenkinek egyenlő jogok.

2016. febr. 25. 21:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

bedugni a kulcsot a lyukba?

ez elég szánalmas ha szerinted erről szól a szex.

Akár meleg vagy akár nem.

Lehet nem ártana kipróbálnod és utána nyilatkoznod

és rohadtul nem hat meg senkit hogy súlyos szorongásod van...

Csak azt nem értem, miért jöttél ide ezzel a kérdéssel, utálod a melegeket ez van homofób vagy.

HA csak nem motoszkál benned valami ezzel kapcsolatban és próbálod elnyomni lehet hogy emiatt szorongsz nem vagy tisztában önmagaddal. Jobb lenne ha felkeresnél egy pszichológust

2016. febr. 26. 19:23
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú válasz lesz.

Furcsa, hogy azt mondod, hogy nem vagy homofób, amikor visszataszítónak találod a melegek közötti szexuális érintkezést ( pl. simogatás, csók; ez esetben mondjuk javasolnám, hogy fordulj el onnan, elvégre nem kötelező nézned. :) ), elítéled őket, természetellenesnek, netán betegségnek gondolod ezt. Ezek mind akár külön is kimerítik a homofóbia fogalmát; az hogy valaki erőszakkal ezt nem mutatja ki, attól még ugyanúgy annak számít. Ugyanakkor az meg pont az ellenkezője lenne, amit említettél a lány ismerősödnél, és nagyjából ez a fajta elfogadás az, amire a legtöbben gondolnak. Az, hogy nem szándékozol emiatt senkit bántani fizikailag, az dícséretes, de nem gondolod, hogy lelkileg a véleményed KIFEJEZÉSÉVEL esetleg fájdalmat okozol?

"Nem ítélem el, azt, aki homoszexuális, de nem értek egyet, azzal, amit tesz."

Mert mit tesz amivel nem érthetsz egyet?

- Szerelmes valakibe, aki történetesen vele azonos nemű?

vagy

- szeretné a szexuális vágyait megélni egy vele azonos neművel?

Más nem igazán van. És ezeket az ALAP dolgokat a heterók mind megtehetik ellenkező neműekkel, így eléggé igazságtalan az a feltevés, hogy nekik mindezt meg kéne vonniuk maguktól.

"Sajnálom, ha valakinek ilyen hajlamai alakultak ki, és ezért le kell mondania a szerelemről és a családról, de ezt kéne tennie, ez lenne a helyes."

Ha ezek alatt azt érted, hogy a saját boldogságukról mondjanak le azért, mert a heteroszexuálisok is így élnek, az eléggé önzőség velük szemben, mert így figyelmen kívül hagyod az ő érzéseiket és vágyaikat, míg te ezáltal elvárod, hogy tartsák tiszteletben a tiédet, továbbá éljenek is annak megfelelően. Ha netán félreértelmeztem ezt a mondatodat, elnézést kérek, de kicsit nehezen tudtam kihámozni. :|

"Ettől függetlenül, akkor se bántanám, azt, akinek ilyen problémája van, mert ez egy probléma."

Kifejtenéd, hogy milyen szempontból és KINEK probléma? Milyen negatív hatásai vannak bármire nézve ( elvégre akkor probléma valami ha van ilyen, vagy nem? )?

"És ne, ne mondjátok, hogy ez nem hiba és el kell fogadni, mert igenis az."

Most akkor kinek van igaza? Ketten állítanak két különböző dolgot. Ha szerinted hiba, akkor mondd meg, hogy miért az? Más például mondhatja azt, hogy ez nem hiba és kész; csakhogy így nem lehet eldönteni, hogy mi is az igazság.

"Betegség, ha tetszik, ha nem. Hogy gyógyítható-e vagy sem, arról nem tudok biztosat. Ha genetikai, akkor nyilván nem, ám ha pszichésen alakult ki, akkor valószínűleg igen."

Ezzel most megpróbálod a saját véleményedet lenyomni mások torkán, holott nem feltétlenül igaz ( évek múlva feltehetőleg úgyis ki fog derülni, hogy mi az igazság :) ). Mindenesetre a FELTEVÉSEID közül 99,99%-os valószínűséggel az első érvényes, mivelhogy nem létezik olyan "gyógymód", aminek hatására a "pácienseknek" megváltozott volna a szexualitásuk ( Egyébként az orvosokon kívül miért is foglalkozna bárki más "BETEGSÉGEK" gyógyításával? :) ).

"Egyesek szerint, természetes, mert az állatok közt is van. De ettől még nem lesz az, hacsak nem állítanák azt, hogy a vérfertőzés is természetes, ugyanis az állatok közt, az is gyakori, akárcsak az erőszak. De ettől még egyik se válik természetessé."

A válasz nagyban függ attól, hogy mi a természetes definíciója. Alapjáraton a vérfertőzés ( azaz a közeli rokonokkal való közösülés ) valószínűleg ugyanolyan természetes, mint a homoszexualitás, az erőszak, vagy mint bármi más, elvégre mind előfordul a TERMÉSZETBEN. Amit viszont sokan definiálnak természetesként, az általában csak egy adott EGYÉNRE vagy csoportra vonatkozik ( Pl. lehet, hogy te nem érzed természetesnek, más meg lehet, hogy igen, és vannak olyanok, akik az előbb említett opcióban gondolkoznak ). Viszont a ( legtöbb ) ember pontosan a hátrányos következményei miatt igyekszik nem elkövetni vérfertőzést illetve erőszakot. A homoszexualitásnál azonban nincsen ilyen hátrány. ( Ha szerinted van, akkor mondjál! )

"Ha már a vérfertőzés szóba jött, akik annyira védik a homoszexuálisok jogait, mert hogy szeretik egymást, és mindenféle szeretet jó, hogy nekik miért ne lenne épp annyi joguk társat találni, mint másnak, akkor feltehetném a kérdést, hogy aki a testvérébe/apjába/fiába, stb szerelmes, neki nincs meg ugyanez a joga? Lehet, hogy ő úgy érzi, neki ő az igazi. Akkor ennyi erővel ez nem ugyanaz? "

Ez nem egészen ugyanaz, méghozzá pontosan annak következményei miatt. Meg lehetne a joga hozzá, bizonyos tekintetben meg is tehetik ezt, titokban tarthatják például. ( Azonban a jog a következményei miatt korlátozza ezt, hogy ez jó vagy sem, az viszont egy másik téma ( én ebben nem foglalok állast ) )

"Ennek ellenére köztudott, hogy a vérfertőzésnek súlyos következményei vannak, lelki beteg, netán őrült gyerek, ez mutatja, hogy ez nem természetes."

Nem. Ez nem azt mutatja, hogy természetesellenes, hanem azt, hogy negatív következményei vannak, ezért előnyös kerülni.

"A melegek esetében, pedig többek közt az, hogy ők nem is képesek a szexre, ahogy egy kulcslyuk is csak egy kulcslyukkal együtt tudja kinyitni az ajtót. Két kulcs, vagy két kulcslyuk nem segít semmit, nem tudsz bemenni az ajtón. Tehát nem hasznos, nem összeillő, nem jó."

Dehogynem képesek. A férfiaknál pl. az idegvégződések és a prosztata elhelyezkedése miatt ( bocs, hogy csak erre mondok példát ) élvezetes az anális szex. Egyébként a probléma az, hogy azt várod el két férfitől/nőtől, hogy ugyanazt tudja, mint egy férfi-nő páros ( azaz, hogy UGYANÚGY jusson el az orgazmusig ), továbbá, hogy ragaszkodsz ahhoz, hogy a szex a vaginális közösüléssel egyenlő ( a kulcs és a lyuk ). De a szex nem csak arról szól. Számtalan más módja van a kielégülésnek/orgazmusnak, márpedig a szex egyik elsődleges szempontja ez, és ez heteró és meleg emberek esetén is működik. ( A gyereknemzést azt azért nem keverném ide, mert a szexuális együttlétek nagy része nem erről szól, hanem az élvezetről, elvégre ha erről szólna, akkor vagy lényegesen kevesebb szex lenne, vagy pár milliárddal magasabb össznépesség :) )

"És gyűlölöm, ha a normális embereket, akik normálisan gondolkoznak a témáról, homofóbnak nevezik. Mintha azzal lenne valami baj, aki szerint a nem természetes az nem természetes. Aki épeszűen gondolkozik."

Nem tudom, miért nevezed normálisnak, továbbá épeszűnek azokat az embereket, akik gyűlölködnek, undorodnak emberektől, kiközösítenek, megvádolnak másokat azzal, hogy rossz/bűnös/selejtes, akik bántják, depresszióba és öngyilkosságba hajszolják ugyanolyan értékes embertársaikat.

"Mellesleg meleg férfiak körében például sokkal gyakoribb az AIDS. És én nem hiszem, hogy csak a szexuális vágyuk miatt, kockáztatniuk kéne egy ilyen halálos és szörnyű betegséget. 

És ez a betegség is mutatja, hogy ez nem természetes."

Valóban nem kéne kozkáztatni, de pontosan ezért léteznek HIV vizsgálatok. A baj igazából azzal van, hogyha valaki felelőtlenül éli a szexuális életét ( és ez nem csak a melegekre jellemző ). Azt meg megint nem mondanám, hogy nem természetes. Mivel az anális szex fertőzések szempontjából veszélyesebb az vaginális szexnél, és mivel a melegek a 2 közül csak előbbire képesek, ezért nyilvánvalóan következik belőle a magasabb HIV-fertőzöttség.

"Nem véletlenül teremtett Isten férfit és nőt. Nem két Ádámot. De oké, aki nem akarja a vallást bele keverni, annak is mondtam elég indokot, miért rossz ez."

( Érdekes, hogy a feltevéseid előremenetelével sokkal inkább fordulsz csak a FÉRFI homoszexualitás ellen... ).

Feltéve, hogy létezik Isten. Ha létezik, akkor valószínűleg a emberi szaporodás céljából tette mindezt, de attól ez még nem zárja ki az egyébként nagyon kis arányban ( 5-6% ? ) levő homoszexualitás esélyét. És ráadásul attól mert PÁR ember homoszexuális, attól még a meghatározó heteroszexuális többség még mindig működik ( ezáltal a szaporodás is ), szóval nem értem, mi a probléma.

"Meg ami kiborít, hogy itt mindenki az egyenlőséggel jön, a megértéssel, hogy így meg úgy el kell fogadni egymást, ennek ellenére, a csúnyább, kevésbé szép, vagy szépséghibás emberekkel mégsem olyan megértő meg elnéző senki, legalábbis nem sokan. 

Engem se nagyon védtek meg az iskolában, amikor általánosban és középsuliban is kiközösítettek, mert félénk voltam, rosszul öltöztem, pattanásos voltam, stb. Érdekes módon, úgy tűnik, mégse jutnak mindenkinek egyenlő jogok."

Valójában értük is, érted is és mindenkiért ki kéne állni. Abból eredhet a gond, hogy vannak buta emberek, akik találnak valami kivetnivalót másban, és sajnálatos módon abban lelik örömüket, hogy ezt mások orra alá tolják. Egyébként pont az a lényeg, hogy a buta emberek általában nem törekednek az egyenjogúságra.

Valójában én személy szerint szintén tudom, hogy milyen érzés kiközösítettnek lenni ( lehet, hogy nem olyan módon, mint te ), és pont ezért is nem akarom mással is ezt éreztetni, mert nem volt jó érzés. Kicsit sem.

Remélem kimerítő és értékes választ tudtam adni, és hogy megfontolod legalább par gondolatomat. Ha van válaszod, nyugodtan írj.

18/F/meleg

2016. febr. 26. 22:21
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy a melegek kiteszik a társadalom kb. 10%-át. A sorozatok nagy része pedig próbál valósághű lenni. Többségükben alig van egy-két meleg karakter, ha női, akkor leggyakrabban biszexuális, hogy a heteroszexuális férfiaknak is bejöjjön. Ott van például a Glee nevű musicalsorozat, aminek a célközönségének jelentős részét a melegek és leszbikusok tették ki, ennek ellenére a nagyobb karakterek kb. 20%-a nem volt heteró. Persze, ez nagyobb mint a 10%, de ezt a sorozatot nagyrészt a melegeknek szánták, és így is telerakták heteró karakterekkel.

2.: Az egyetértés/nem egyetértés dolog rád tartozik, csak annyit hozzátenni, hogy ez nem olyan mint a hazudozás... Ez egy születés által szerzett tulajdonság, mint a szőkeség vagy a kékszeműség. Nem hallottam olyanról, hogy valaki nem ért egyet a kékszeműséggel, akkor nem értem, hogy a szexuális beállítottsággal hogy lehet egyetérteni vagy nem egyetérteni.

3.: Akárhogy is hajtogatod, hogy nem vagy homofób, az vagy. Ez nem a te hibád, még a melegek közül is sokakban volt egy ellenszenv, két-három éve még tagadásban éltem és én is homofób voltam. Ez a társadalom és a tömegek által egy kényszerített nézet, mint mondjuk az, hogy a népszerű dolgok a jó dolgok.

4.: A homoszexualitás minden, csak nem természetellenes. Több, mint ezer állatfajnál megfigyelhető homoszexuális viselkedés, mint pl. a pingvineknél, delfineknél, pókoknál, bonobóknál, stb. Nem tudom, hogy ezt hogyan lehet természetellenesnek hívni, ha egyszer rengeteg fajnál fellelhető, ráadásul egymástól távol álló osztályokban is.

5.: Legfeljebb neked probléma. Mi köszönjük, jól elvagyunk.

6.: Le kell mondania a szerelemről és a házasságról? :D Ugye tudod, hogy egy homoszexuális pár házassága statisztikailag bizonyítottan stabilabb. A válás esélye egy egynemű házasságban kisebb, mint egy heteroszexuálisban. A szerelem pedig ugyanúgy szerelem nálunk is, mi is érezzük a pillangókat a hasunkban, mi se vagyunk képesek nem gondolni a másikra. Nem tudom, hogy miért kell a homofób embereknek annyira megmondaniuk nekünk, hogy mit érezhetünk vagy csinálhatunk...

7.: A vérfertőzés teljesen másik téma, ahogy a nemi erőszak is. Ráadásul hasonló alapon a vallást is lehet természetellenesnek hívni. Ez az érv egyszerűen csak rossz.

8.: Már megint ezek a teljesen véletlenszerű összehasonlítások... Ez az egyik legnagyobb érvelési hiba. Két egynemű ember kapcsolatából semmi rossz nem keletkezik. Ketten elvannak, ha te meg annyira perverz vagy, hogy érdekel a hálószobájuk történése, vagy őket bámulod csókolózás közben, az a te bajod. Milliárdok vannak ezen a bolygón, nem tudom hogy miért tartod magad annyira különlegesnek, hogy mindenkinek a te véleményed szerint kellene élnie.

9.: Az emberek nem ajtók, az emberek emberek. Nem tudom, hogy hol tanultad az ellenkezőjét. Hidd el, a szex a melegeknél nem csak hogy ugyanolyan jó, hanem jobb is. A leszbikus nők felmérések szerint gyakrabban élveznek el, mint a heteroszexuális társaik. A homoszexuális férfiaknak is jobb, mivel a hátsó fertály is egy erogén zónának számít. Ez nem vélemény, ez tudomány.

10.: Annyira imádom, amikor az emberek objektívnek hiszik magukat, miközben szubjektívebbek nem is lehetnének... Nem, ez nem egy természetellenes dolog. Ez egy tudományos tény. Tudomány nélkül a következő három napban 100% hogy meghalnál.

11.: Tudod miért gyakoribb az AIDS? A rossz szexuális felvilágosítás miatt. Ha Magyarországon nagy nehezen tartanak is valahol egy felvilágosító órát, 99%, hogy nem lesz szó az egynemű szexről. Rengetegen nem tudják, hogy például anális szex közben mindkét fél megfertőződhet a másiktól, és hogy az óvszer viselése akkor is fontos, ha nem ejthetsz senkit teherbe. Ha lenne jobb oktatás, kevesebb lenne a HIV pozitív.

12.: Wow, veled gonoszkodtak középiskolában. Az LMBT emberekkel rosszabb történik. Téged lehet valaki az iskolában pattanásosnak hívott nyolcadikban. Az egyik barátomat véresre verték, csak azért, mert kiderült róla hogy meleg. Ráadásul ez folytatódik a felnőttkorban is. A világ felében csak azért megölhetnek legálisan, mert egy veled egyneművel fekszel le. De azért nyugodtan panaszkodj a középiskolai élményeid miatt, ami ráadásul nem is az egyenlő bánásmódhoz tartozik, hanem ahhoz, hogy a tinédzserek kegyetlenek tudnak lenni a népszerűségért.

13.: Te írtál egy nagyonis sértő kérdést, amiben a melegeket többszörösen is betegnek, abnormálisnak, és a többinek nevezted. Utána kaptál nyugodt hangvételú válaszokat, és rögtön átkapcsolsz full agresszivba. Tudod, a hozzád hasonlók legnagyobb baja, hogy jobban fentvagytok a másik s*ggében, mint mi. Mindig a másik dolgai érdekelnek. Hűha, a világon vannak férfiak akik férfiakkal csókolóznak. Komolyan, ez mit érint téged? Vonzódik hozzád egy férfi talán? Vagy megerőszakolt egy? Nem? Akkor meg miért kell ezzel foglalkozni? Tartsd meg a véleményed magadnak, és ne egy a homoszexuálisoknak szánt topikba írd ki, mert nem valószínű, hogy sokan fogják támogatni a bigott, elvakult, kiközösítő nézeteid. Ha már itt tartunk, ha annyira utáltad a kiközösítést, miért akarod áthárítani a másikra? Nem tudod jobban kiélni a frusztrációd? Esetleg látens homoszexuális vagy, és csak így tudsz dűlőre jutni a benned egymásnak eső kétségek ügyében? Ember, neked kéne kitalálnod, hogy mit akarsz ténylegesen, mert az biztos, hogy a melegek neked túl sokat nem ártottak.

2016. febr. 27. 00:06
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
UI: Annyira jó érzés, amikor egy heteró fehér lány picsogását hallgatod, hogy mennyire rossz is az elnyomás, meg minden, miközben felmérgesít egy fórumon embereket az offenziv nonszenszével, csak hogy utána be #hatersgonnahate-eljen, és leírja, hogy méghogy a melegek kedvesek. Igen, kedvesek vagyunk, de nem az ilyen elnyomott, frusztrált roncsokkal, akik a saját problémáik helyett inkább másokat nyaggatnak. Ó szegénykém, szorongásos zavarod van? Képzeld, nekem is. És a másik többmillió embernek is, akik nagy része meleg, és érdekes módon, mi megvagyunk egy ártatlan embercsoport hibáztatása nélkül :)
2016. febr. 27. 00:18
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Már csak azért járok erre az oldalra, hogy lássam, hol van a mélypont, de valahogy még sosem sikerült elérni.

Olyan ez, mint az óceán feneke, önfeledten búvárkodsz, nézegeted a korallokat, mikor észreveszed, hogy előtted van egy hatalmas, sötét szakadék, aminek az alján horgászhalak tanyáznak, és mikor leérsz ennek az aljára, találsz egy még sötétebb, baljósabb szakadékot, amiben valszeg maga Cthulhu rejtőzik.

Azt mondod, hogy üldözik a heterokat?

- Mondj pár olyan sikerfilmet, amiben a főszereplő meleg.

- Mondj pár olyan sorozatot, amiben a főszereplő meleg, és a sorozat nem a melegségről szól.

- Zavar, hogy a rajongók képzeletben meleggé teszik a szereplőket? Ki akadályoz meg, hogy te meg heterová tedd a meleg szereplőket?

Tudod, én nem vagyok japán, de nem érzem magam kellemetlenül ha leülök egy japán film elé, mert tisztában vagyok vele, hogy más kultúrában élünk, más

ingerek érnek engem, mint a japánokat, sőt, más rasszba is tartozunk, de ez rendben van, mert el tudom fogadni, hogy nem mindenki olyan, mint én.

Attól, hogy ők japánok, én még ugyanúgy magyar maradok, szóval nincs okom kényelmetlenül érezni magamat. (khm)

"és én nem, nem vagyok homofób"

"két azonos neműt együtt látni csókolózni, visszataszító, undorító és természetellenes. "

- Attól, hogy te kedveled a leszbi haverodat, még homofób vagy.

Ez olyan, mintha sonkával teli szájjal ordítanád, hogy vega vagy, csak azért, mert van egy törpemalacod, akit soha nem ennél meg.

"Betegség, ha tetszik, ha nem."

- Kínos, hogy a tudósok teljesen más véleményen vannak, sőt, ők inkább a homofóbiát tartják betegségnek.

"Sajnálom, ha valakinek ilyen hajlamai alakultak ki, és ezért le kell mondania a szerelemről és a családról, de ezt kéne tennie, ez lenne a helyes. Tudom, hogy nehéz. De azt is hozzá kell tennem, hogy én vallásos vagyok, és elsősorban ezért ellenzem ezt"

- Oké, most esik le, hogy troll vagy, haha jól megszivattál elsőre, beismerem.

Oké, puszta formalitásból:

A melegek nem képesek szexre? Micsoda véletlen, hogy a női nemi szervet nem csak belülről (hüvely), hanem kívülről is (csikló) lehet ingerelni, a pasiknak meg -aztarohadt mekkora véletlen- van erogén zónájuk a fenekükben.

Adjunk hálát az Úrnak!

"Mellesleg meleg férfiak körében például sokkal gyakoribb az AIDS"

- A heteroknál meg van tiniterhesség, ami egy meleg párkapcsolatban sem fordulhat elő, viszont aids (és 9999 egyéb nemi betegség) van heteroknál is. Így belegondolva, a melegek nem soha járnak abortuszra...

"Meg ami kiborít, hogy itt mindenki az egyenlőséggel jön, a megértéssel, hogy így meg úgy el kell fogadni egymást, ennek ellenére, a csúnyább, kevésbé szép, vagy szépséghibás emberekkel mégsem olyan megértő meg elnéző senki, legalábbis nem sokan."

- Indíts egy mozgalmat a csunyák nevében, senki nem akadályoz meg, de az, hogy ennek az ürügyén akarod másoktól megvonni a tiszteletet, az elég gáz, ha engem kérdezel.

És hogy végre rátérjünk a fontosabb kérdésekre is: Johnlock, vagy Destiel?

2016. febr. 27. 00:26
 26/31 anonim ***** válasza:
Destiel. Sherlockhoz csakis Irene illik.
2016. febr. 27. 11:33
 27/31 anonim ***** válasza:
79%

Te egy idióta qrva vagy...

HA nem tetszik hogy a sorozatokba bekerül egy meleg szál,akkor NE NÉZD SOHA TÖBBÉ.

Na ná hogy nem bántottál senkit mert gyáva vagy,aki saját magát sem képes megvédeni!! Nem csoda hogy kiközösítenek ha meg se mersz szólalni.

De amiatt mert téged utáltak nincs jogod másokon levezetned a haragod. Keress fel egy orvost!!!

". A melegek esetében, pedig többek közt az, hogy ők nem is képesek a szexre, ahogy egy kulcslyuk is csak egy kulcslyukkal együtt tudja kinyitni az ajtót."

Ezt qrvára elszúrtad!! kulcslyuk a kulcslyukkal??

Egyébkéntt meg a melegek igen is képesek a szexre!!!

2016. febr. 27. 11:44
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Nesze!!! Itt egy idézet remélem tudod is értelmezni!!

"Sok ember undorodik a gondolattól, hogy két férfi egymáshoz nyúl. Szíve joga. Ám azért, mert valamitől undorodnak, az még nem lesz erkölcstelen. A franciák csigát esznek, a kínaiak pókot, a melegeknek meg összesercen a borostájuk, amikor csókolóznak. Az ő nemi életük sem tartalmaz olyasmit, amit mások ne csinálnának, még ha a hangsúlyok értelemszerűen máshová tevődnek is. Különben is: egy kapcsolat, egy nemi élet, egy élet megítélése ne azon múljon, mit hova tesz az illető, hanem hogy tud-e szeretni, hűséges-e, támasz-e a bajban. E téren a melegeket se kell más mércével mérni, mint a többi embert: van köztük ilyen is, olyan is"

2016. febr. 27. 11:46
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, ha valakinek ilyen hajlamai alakultak ki, és ezért le kell mondania a szerelemről

SZERINTED AKI MELEG NEM KÉPES A SZERELEMRE???!!!!

SOKKAL JOBBAN KÉPESEK SZERETNI!!

Míg te magányosan fogod élni a szánalmas kis életed addig a melegek boldog párkapcsolatban fognak élni olyanok között akik elfogadják és szeretik őket.

2016. febr. 27. 11:50
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

íme egy videó!!!Nézzd meg!!!

https://www.youtube.com/watch?v=6euFT8wj5-I

Szóval szerinted az a normális felfogás amit mondanak benne??!!!

Magát a videót figyelve láthatod hogy ők is csak emberek akik szeretik egymást. A hang anyagban pedig az olyan undorító felfogású férgek beszélnek mint te!!!

2016. febr. 27. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!