Tudtok mondani cikis sztorikat amik veletek vagy ismerőseitekkel történt meg? Mint pl nyílvános helyen becsináltatok vagy osztálykirándulásos baki
Volt barátomnál voltam és valamivel elronthattam a gyomrom.. nem akartam szólni, egész délutánt végigszenvedtem közben meg próbáltam erős maradni. Aztán egy pont után már nem bírtam tovább, mondtam hogy bemegyek fogat mosni és gondoltam gyorsan elintézem közben a dolgot. Bementem, meg is könnyebbültem. Aztán húzom le a wc-t és nem akar lemenni.. minden visszajött! Ekkor jutott eszembe, hogy még az elején figyelmeztetett, hogy azt a wc-t ne használjam mert el szokott dugulni... hát akkor már késő volt! És most jön a poén: egy húzás után nem jött belőle több víz. Megvártam hogy egy kicsit lemenjen, közben már kopogtak az ajtón hogy mit csinálok bent annyi ideig (mosom a fogam..), közben már a rokonság is megérkezett.. Amikor végre lejjeb ment, nem tudtam hogy tüntessem el a maradékot, hogy legalább a lyukba lemenjen a cucc és ott felül ne maradjon semmi, mert ugye nem jött víz a tartályból. Amit először megláttam, az egy nagy flakon fehérítő volt, annyit beleöntöttem a wc-be, hogy minden a lyukba került.. remélem nem gyanakodtak, hogy hová tűnt el egy fél flakon fehérítő
Azt már nem tudom, hogy amikor legközelebb használta valaki a wc-t és lehúzta, mi jöhetett vissza..
Velem 2 éve volt hogy volt egy "szerelmem"
És nem tom hogy de nagy hó volt én mentem a nagy latyakos sárbaa és elestem ... akkor képzelhetitek h milyen sáros vizes lehettem... :D és hátra néztem nem -e láttak...
Utána pedig látom a pasiit aki tetszett még akkoriban.. és az autóban van... :D jól beintett nekem majd rám faralta a havat! :D jaj ezt soha nem felejtem el! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!