Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró srácot kielégíteni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácot kielégíteni egy melegnek mennyire plusz élmény?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmet megcsalta a pasija és van egy ötlete. A lényeg, hogy azt gondolom, hogy heteró sráccal lenni egy melegnek buli. Nem? Tehát simán bevállalnák, ha a heteró srác is valamilyen oknál fogva igent mond. Nem?
2016. febr. 22. 22:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

előző, a kérdést egy csaj írta ki nem egy meleg srác. tanulj meg olvasni.

kérdező: hát én kérek elnézést, ha egy csaj odajönne hozzám hogy a pasija megcsalta és azt a büntetést vállalta, hogy lefekszik velem, vagy csak pofán röhögném és elküldeném vagy ha épp érzékeny hangulatomban vagyok, akkor nem esne túl jól hogy az idétlen kis bosszúszomjas játékaiba akarsz belevonni.

nálad valami nagyon elromlott ha szerinted ez nem gáz...mert de, ez *** gáz.. komolyan így akarod megoldani a problémát, hogy megcsalt? mert igen leírtad...:D elhiszem, hogy nagyon fáj, én is belebolondulnék ha a barátom lefeküdne másik fiúval...de SOHA nem így próbálnám megoldani vele. ez a srácnak ha bele is megy iszonyú megalázó...bár, akkor meg is érdemli ha ennyire hülye. inkább mérlegelnék képes lennék-e ezek után együtt lenni vele és akkor egy hosszú beszélgetés következne, vagy szakítanék és beletörődnék, hogy ez így történt. ilyen gyermeteg bosszúhoz folyamodni.. nem csodálom, hogy megcsalt, ebből a kérdésből lehet következtetni az eszedre, értékeidre. sajnálom a srácot, hogy ilyen csaja van. az nem lenne megcsalás, hogy lefekszik egy sráccal? nem, mert te kényszerítetted? röhej... de a srác is jó nagy barom ha ezt elvállalja. egy fillért sem érnél meg, nem hogy ezt.. ahelyett, hogy együtt megoldjátok, a kedvencben járna, udvarolna stb, te megdugatnád egy fiúval.. és az izgat hogy ez egy melegnek élmény-e? az nem, hogy a barátodnak fájni fog? mi fog megoldódni? egy ilyen idiótát mint te, úgyis megint meg fog csalni...

2016. febr. 23. 13:01
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Ekkora infantilis nyomorultat. Ha félrekefélt akkor vagy megbocsátod feltétel nélkül vagy szakítast vele.

Nincs köztes állapot.

2016. febr. 23. 13:44
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Baromi buli lehet egy full hetero pasinak faxt xopni, meg segg.et nyal.ni...

Ti tényleg el vagytok borulva...

Vagy egyéb perveziód is van, te fogod lerendezni az egészet és még nézed is, meg utasításokat adsz vagy?

2016. febr. 23. 14:57
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

Én régóta keresek már egy másik kíváncsi heterót. Lehet jelentkezni.

22/F

2016. febr. 23. 22:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te nagyon nem vagy heteró.
2016. febr. 24. 01:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyenbe bele megy az nem hetero, ugyanolyan rossz neki mint nekem melegként ha leakarna szopni egy csaj, fel sem állna kB meg undorodnék tőle...nekem úgy hogy valaki fintorog mert hetero es rá van kényszerítve az nem lenne élmény.

22f

2016. febr. 25. 12:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
én örömmel elégítenék ki egy hetero srácot,izgalmasabb lenne... :3
2016. febr. 26. 15:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bízom benne hogy ez a kérdés csak valami beteges kamu. Szerinted egy meleg srác valami kétlábon járó szexgép? Egy segédezköz amit használsz majd elteszel? Megcsalt a párod? Gindolkoztál már azon hogy miért tett ilyet? Szerintem itt volna az ideje hogy felkeress egy pszichológust. Akár a pároddal közössen is. Ha tényleg fontos neked a kapcsolatotok.
2016. márc. 24. 10:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az eropolison hogy örülnének neked :)

Bírom mikor minden második bi vagy meleg pasi "kíváncsi heterót" keres! :DD

Magamról szólva viszont (szintén bi vagyok) szívesen elégítenék ki, "rontanék meg" heteró pasit, akár ilyen ügyből kifolyólag.

2016. márc. 24. 12:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több heteró fiú is megvolt. És mondhatom hogy extra élmény.
2016. márc. 25. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!