Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró srácot kielégíteni egy melegnek mennyire plusz élmény?
Semmennyire. Nekem fontos, hogy a másik is élvezze. Egyébként végtelenül szánalmas, amit műveltek.
20/F
Én örülnék ilyen büntetésnek. Valaki büntessen már meg :D
21/F
Kedves 3-as!
1. Senki nem mondta, hogy eszköz vagy. Ha veled valaki úgy bánt, akkor te vagy a hibás ha hagytad neki. SOHA ne hagyd egy embernek se. Azonban én nem fogalmaztam sértően a bi vagy meleg fiúk kapcsán. Így nem látom okát, hogy eszköznek érezd magad a kérdésem kapcsán. Ha mégis így látod sajnálom. Tényleg nem akartam.
2. Szerinted szánalmas. Szerintem nem. Nem is tudod mit tett a fiú és úgy hozol ítéletet. Mellesleg ha nem akarja nem kell csinálnia. A döntés nála lesz. Ahogy írtam is "ha a heteró srác is valamilyen oknál fogva igent mond."
A többiek válaszait is köszönöm! Bár nem derült ki most számomra, hogy mennyire esélyes az ilyesmi. :(
Tudjuk, mit tett a srác, mert leírtad. Megcsalta. De nem is ez a lényeg. Az az ő dolga, hogy mit tett. Ha a csaja ultimátumot ad, hogy vagy szakítanak vagy dugjon egy másik pasival (heteró létére), akkor a csaj mennyivel különbs? Semmivel. Sőt... Ez még inkább féreg dolog, mint amit a srác tett, mert ő nem kényszerített senkit semmire akarata ellenére.
(Egy meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!