Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró srácot kielégíteni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácot kielégíteni egy melegnek mennyire plusz élmény?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmet megcsalta a pasija és van egy ötlete. A lényeg, hogy azt gondolom, hogy heteró sráccal lenni egy melegnek buli. Nem? Tehát simán bevállalnák, ha a heteró srác is valamilyen oknál fogva igent mond. Nem?
2016. febr. 22. 22:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Jelentkezhetek erre az akcióra? :) 22/f
2016. febr. 22. 22:50
 2/22 anonim ***** válasza:
61%
Ez olyasmi, hogy a pasi együtt kéne legyen egy meleggel? Mert én most ilyesmit akarok a saját barátommal, aki megcsalt és azt mondta bármit megtenne értem. A bármi egy elég vad ötlet lesz. Ha bevállalja akkor megbocsájtok neki talán. De szerintem nem fogja. Csak ugye erre tuti nem fogok találni fiút, aki kép nélkül is tutira elvállalja őt. L25
2016. febr. 22. 22:54
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
1. nem vagyok egy eszköz. 2. ha ebből azt akarod kihozni, hogy a srác büntetésből fiúval szexeljen, akkor ez rohadt gyerekes és szánalmas
2016. febr. 22. 22:56
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

Semmennyire. Nekem fontos, hogy a másik is élvezze. Egyébként végtelenül szánalmas, amit műveltek.

20/F

2016. febr. 22. 23:17
 5/22 anonim ***** válasza:
71%
Hát én megértem. Van olyan, amiért én is keményen megbüntetnék embereket. Amúgy meg mindneki mondhat, amit akar. HA egy srác ebbe belemegy és heteró, akkor megérdemli. Lehet, hogy még élvezi is kicsit
2016. febr. 22. 23:27
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék ilyen büntetésnek. Valaki büntessen már meg :D

21/F

2016. febr. 22. 23:30
 7/22 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as!

1. Senki nem mondta, hogy eszköz vagy. Ha veled valaki úgy bánt, akkor te vagy a hibás ha hagytad neki. SOHA ne hagyd egy embernek se. Azonban én nem fogalmaztam sértően a bi vagy meleg fiúk kapcsán. Így nem látom okát, hogy eszköznek érezd magad a kérdésem kapcsán. Ha mégis így látod sajnálom. Tényleg nem akartam.

2. Szerinted szánalmas. Szerintem nem. Nem is tudod mit tett a fiú és úgy hozol ítéletet. Mellesleg ha nem akarja nem kell csinálnia. A döntés nála lesz. Ahogy írtam is "ha a heteró srác is valamilyen oknál fogva igent mond."

A többiek válaszait is köszönöm! Bár nem derült ki most számomra, hogy mennyire esélyes az ilyesmi. :(

2016. febr. 23. 00:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki heteró az nem megy bele ilyesmibe.
2016. febr. 23. 07:45
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudjuk, mit tett a srác, mert leírtad. Megcsalta. De nem is ez a lényeg. Az az ő dolga, hogy mit tett. Ha a csaja ultimátumot ad, hogy vagy szakítanak vagy dugjon egy másik pasival (heteró létére), akkor a csaj mennyivel különbs? Semmivel. Sőt... Ez még inkább féreg dolog, mint amit a srác tett, mert ő nem kényszerített senkit semmire akarata ellenére.

(Egy meleg)

2016. febr. 23. 07:53
 10/22 anonim ***** válasza:
9%
Vicces, hogy a melegek várják, hogy ne ítélje el őket más, közbe ők ezt teszik mással. Szerintem nem a te vagy az én posztom megítélni más tettét. Max azt mondod, hogy nem vállalnád, de a többi az nem a te ügyed. Én így gondolom. Amúgy válaszolva a kérdésre. Engem izgatna egy heteró, bár ez tényleg kicsit erős lenne.
2016. febr. 23. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!