Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A bátyjám és én is melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyjám és én is melegek vagyunk és ez nagyon zavar néha?

Figyelt kérdés

szóval egyszerűen néha annyira idegesít vagy nem is tudom mi a jó szó rá amikor ideges vagy valami akkor mindig leb***izz engem meg ilyenek valami nem tetszik akko menjél már innen te kis b*****zi erre én mondom neki hogy te is az vagy b*****zd meg erre semmit se mond elmegy vagy játszik tovább az xboxán meg ilyenek :SS engem ez nagyon zavar és nem értem miért csinálja ha már egyszer ő is az ráaádsul félek hogy anyáék is meghallják mert ők meg még nem is tudják rólunk :SSS :((

a másik hogy próbáltam vele beszélni meg minden akkor mondtam el neki hogy én passzív vagyok (ő meg amúgy aktív) és akkor meg azóta mindig azt mondja hogy biztos azért vagyok ilyen "hisztis p**sa" pedig én tökre nem vagyok csajos én csak nem értem velem miért kell így beszélni :SS meg van még egy dolog mondjuk azt kicsit szégyellem is meg biztos se vagyok benne annyira de szerintem többször kilesett már főleg amikor zuhanyoztam ami szerintem tök gusztustalan mer a bátyjám

amúgy én 15 vagyok ő meg 17

valaki valami tanács mert én már nem tudok vele mit kezdeni és kezdek megőrülni már arra is gondoltam hogy elmondom anyáéknak de nem akarom kellemetlen helyzetbe se hozni magunkat..

2016. febr. 21. 09:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
itt a szülők a hibásak hogy melegek vagytok. Egy családban 2 meleg nem lehet....
2016. febr. 21. 14:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Mért nem lehet?? Annyi hogy nrmkéne olyan szemétnek lenji a màsikkal.
2016. febr. 21. 19:47
 13/17 anonim ***** válasza:

nagyon fel fújod ezt a b*zis dolgot

ez manapság már teljesen beépült a szókincsünkbe és azokra is mondjuk akik nem azok.

amikor nekem megtudta a testvérem tökre elfogadó volt

(Le is szögezte még akkor hogy, ha veszekszünk és le b*ziz az nem azért van mert meleg vagyok.)

De amúgy szerintem a tesód rád van állva és ezzel próbál kötekedni

2016. febr. 21. 20:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A bátyád egy gyökér :D - de olyan báty értelemben... Mindenkit cseszeget az idősebb testvére, szóval ha le is tisztázzátok ezt a köcsögözős témát, akkor kitalál majd valamit helyette.

Am tényleg nem vágom, hogy miért mindig azokat kell lenézni, akikbe a farok megy (nőket, passzívokat)

Az ember már-már kezdi azt hinni hogy magával a farokkal van a baj, ha már ilyen megalázó érintkezni vele.

2016. febr. 21. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Próbáld összehozni egy másik sráccal, akkor lehet hogy rá fogja irányítani a figyelmét. Lehet hogy te is tetszel neki, főleg azért mert passzív vagy, és azért bunkózik hogy ezt elrejtse.
2016. febr. 22. 16:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért csinálja ezeket, mert látja, hogy téged ezzel bosszant, és zavar téged. Tudod ez a csakazértiscsinálom kategória. Sz*rd le, ne foglalkozz vele, majd abbahagyja ha már nem érdekli. A fürdőszobaajtót meg zárd be amíg bent vagy és akkor nem tud bemenni.

A többire meg azt tudom mondani, lehet te fújod fel kicsit jobban a dolgokat. Úgy csinálsz, mintha valami akasztásra való bűn lenne az, ha két tesó láthatja egymást meztelenül vagy hasonlók. Ha tudnád hányan verik egymás mellett közösen... Heterók is...

Nekem is meleg öcsém, bár mi nem így és nem ilyenekkel b**szogatjuk egymást, a sima káromkodás épp elég. De ezen felül most ha meglát meztelenül, és?

Visszatérve rád, javaslom próbálj meg kicsit lazítani, mert az írásod alapján rád férne. Tudom nem könnyű, de enélkül sosem lesz nyugtod. Ha esetleg akarsz, írj nyugodtan, aztán majd meglátjuk tudok-e jobb tanácsot adni.

2016. márc. 5. 15:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia, na kedves 15 éves fiatak megmondom miért ilyen szivatós a bátyjád, írtad lóbálja azt veszem ki, hogy farok méret különbség van köztetek, hogy neki nagyobb van és azért! A másik, hogy a homo világban a nagy hímtaggal rendelkező többségében nemileg közösül a kisebb hímtaggal rendelkezővel, a harmadik, ami biztos így van, és kérdezd rá: "mi van bátyjó, rajtam akarod kiéllni a kapott ferdehajlami hormonjaidat?, hogy hiába nem akarom?"
2016. márc. 5. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!