Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a lányosabb kisfiúk vagy az igazi férfias férfiak jönnek be?
Szerintem ez mindenkinek a saját ízlésén múlik :)
Én aktív vagyok, és engem a férfias passzív srácok vonzanak. :)
21A
Leginkább a lányos, fiatal, vékony, alacsony, kisfiús, fiuk jönnek be!, 20 év alatt...
37 / f. / Aktív-BI...
A sportos, helyes fiúk :)
19/F/P
Hát nekem meg az lenne a kérdésem, hogy pontosan mit jelent a lányos, meg a férfias meleg?
Mert pl. én inkább lányosnak mondanám magam, belsőre, külsőre is. De ugyanakkor szőrös a lábam, meg nem követem a divatot, nem szeretek vásárolni, mint a lányok általában, végigjátszottam a Call of Duty-t. Sok tulajdonságomban feminin vagyok, ami érezhető is, de talán nem mindenben. Persze ez is szexista, hogy minden lány ilyen vagy olyan. Vagy minden fiúnak ilyennek vagy olyannak kell lennie, mert az a férfias. Van egy ismerősöm, heteró fiú, és nagyon fiús, tipikus fiú. De pl. neki alig van szőr a testén, arcán.
Nekem a fiús fiúk jönnek be. Az igazán férfias férfiak csak "akkor". De legyen érzelmes is, és vicces, legyen kedves, barátságos arca, legyen figyelmes és romantikus, szeresse a macskákat. :) Remélem érthető, amit közölni szerettem volna, kicsit fáradt vagyok most gondolkodni. :)
20 éves vagyok és passzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!