Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek a lányosabb kisfiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek a lányosabb kisfiúk vagy az igazi férfias férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
kort is írjatok pls meg azt is milyen beállítottságuak vagytok
2016. febr. 17. 10:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő bejön. Alapvetően csak az a lényeg, hogy passzív legyen. Még jobb ha szeret sokat és sokáig sz-pni. F 25
2016. febr. 17. 21:58
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez mindenkinek a saját ízlésén múlik :)

Én aktív vagyok, és engem a férfias passzív srácok vonzanak. :)

21A

2016. febr. 17. 23:11
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem a férfiak jönnek be, hanem a fiúk, és tényleg van az a helyzet amikor egy maszkulin férfi szerintem is jól néz ki, de ez nagyon elenyeszo.
2016. febr. 18. 05:52
 24/32 anonim ***** válasza:
Nekem a vékony kölyökképű srácok jönnek be mert énis hasonló vagyok, de ne legyen lányos, ne legyen a homlokára írva, és legyen normális a személyisége
2016. febr. 18. 10:12
 25/32 anonim ***** válasza:

Leginkább a lányos, fiatal, vékony, alacsony, kisfiús, fiuk jönnek be!, 20 év alatt...

37 / f. / Aktív-BI...

2016. febr. 18. 14:56
 26/32 anonim ***** válasza:

kisfiús

23, aktív

2016. febr. 18. 22:57
 27/32 anonim ***** válasza:

A sportos, helyes fiúk :)

19/F/P

2016. febr. 19. 21:00
 28/32 anonim ***** válasza:
lányos, fiatal, vékony,de még nem volt szerencsém találni. :( 48 heteró Dunaújvárosi hátha most sikerül!
2016. febr. 20. 10:41
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
heteró?:DD
2016. febr. 21. 11:14
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem meg az lenne a kérdésem, hogy pontosan mit jelent a lányos, meg a férfias meleg?

Mert pl. én inkább lányosnak mondanám magam, belsőre, külsőre is. De ugyanakkor szőrös a lábam, meg nem követem a divatot, nem szeretek vásárolni, mint a lányok általában, végigjátszottam a Call of Duty-t. Sok tulajdonságomban feminin vagyok, ami érezhető is, de talán nem mindenben. Persze ez is szexista, hogy minden lány ilyen vagy olyan. Vagy minden fiúnak ilyennek vagy olyannak kell lennie, mert az a férfias. Van egy ismerősöm, heteró fiú, és nagyon fiús, tipikus fiú. De pl. neki alig van szőr a testén, arcán.

Nekem a fiús fiúk jönnek be. Az igazán férfias férfiak csak "akkor". De legyen érzelmes is, és vicces, legyen kedves, barátságos arca, legyen figyelmes és romantikus, szeresse a macskákat. :) Remélem érthető, amit közölni szerettem volna, kicsit fáradt vagyok most gondolkodni. :)

20 éves vagyok és passzív.

2016. febr. 23. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!