Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a lányosabb kisfiúk vagy az igazi férfias férfiak jönnek be?
Figyelt kérdés
kort is írjatok pls meg azt is milyen beállítottságuak vagytok2016. febr. 17. 10:05
11/32 anonim válasza:
hülyét kapsz a maszkulin emberektől, akkor miért a férfiak felé vonzódsz? Bocs, hogy ennyit kérdezek, csak megérteni akarom.
12/32 anonim válasza:
Egyertelmuen ferfias..az se baj ha picit mackos:)
14/32 anonim válasza:
Inkább a kisfiús, aranyos srácok, de azért ne legyen nagyon lányos!
26/f/a
15/32 anonim válasza:
Lányos vékony és most olyan a párom
16/32 anonim válasza:
A lányosabb fiúk jobban vonzanak. 26/f/a
17/32 anonim válasza:
A (kis)fiús arcú, de NEM LÁNYOS srácok jönnek be csak. Mondjuk én efebofil vagyok. :)
18/32 anonim válasza:
Basszus,szerintem egy aktívnak egy lányosabb,soványka fiú kell,egy passzívnak meg egy igazi férfi. Ezek közül is van,hogy kinek mi. Szerintem undi,és fura,és zavaró,amikor két pasi pasi (nem vagyok hülye,úgy értem,hogy igazi pasi,nem hülyeségből írtam kétszer,mielőtt valaki megszólna:D) csókolóznak,vagy bármi,akkor az nekem visszataszító. Egy férfias meleghez egy kis aranyos meleg kell,egy kis aranyos meleghez egy férfias meleg. DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEEM
19/32 anonim válasza:
Lànyos fiatal fiúk... 15-től20-ig... legyen vékony. 20f m.u
20/32 anonim válasza:
19-es vagyok.. azt kifelejtettem hogy aki akar írhat privit..: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!