Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit ronthattam el? Egy bi sráccal leveleztem!
Egy sráccal levelezek hetek óta. Mellette persze nézelődtem, ami nem tilos. Sajnos decemberben és januárban nem volt hely talizni vele. A lényeg, hogy komolyan vettem őt. Neki küldtem eddig csak képet magamról.
Ma skypeon beszéltem vele. Eddig nem is tudtam hogy van neki. Akkor mikor képet küldtem neki kiderült, hogy ő az, akivel a másik címemről levelezek, amin csajozni szoktam, stb. Ahol igazi névvel vagyok. Ma kiderült h eddig nem is igazi nevet mondott, ami érthető, de a lényeg, hogy kitörölt a skypeon egy váratlan pillanatban. Azóta se történt semmi. Írtam neki mailt, de semmi válasz. Mi baja lehet? Olyan rossz ez így, mert megkedveltem és nem csináltam semmit amiért haragudnia kéne rám. A legrosszabb, hogy nem értem az okát. Tudom a facebookját is, mert elárulta a nevét és ráírhatnék, de nem akarom azt se, hogy megijedjen vagy ilyesmi. Nem tudom mit tehetnék, mert nagyon fura a szitu:( Olyan rossz érzés ez az egész, mert megkedveltem és rossz, hogy csak úgy eltűnt. Tiszta bolondnak érzem magam, hogy ezt is kiírom, de egyszerűen tényleg teljesen felkavart, mert tényleg szimpi és kedvelem és tök sok dolgot meséltem magamról neki, stb.
Lehet az volt a baj h 2 mailem van. 1 amin csajozok is egyet meg regeltem csak fiúkra. Csak csajoknál használok igazi nevet. Ott nem számít. Arról írtam neki is. Jaj de rossz.
PErsze, hogy nem ártanék neki. Csak zavar, hogy így eltűnt.
Nem jöttél be neki.
End of the story...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!