Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mit ronthattam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit ronthattam el? Egy bi sráccal leveleztem!

Figyelt kérdés

Egy sráccal levelezek hetek óta. Mellette persze nézelődtem, ami nem tilos. Sajnos decemberben és januárban nem volt hely talizni vele. A lényeg, hogy komolyan vettem őt. Neki küldtem eddig csak képet magamról.

Ma skypeon beszéltem vele. Eddig nem is tudtam hogy van neki. Akkor mikor képet küldtem neki kiderült, hogy ő az, akivel a másik címemről levelezek, amin csajozni szoktam, stb. Ahol igazi névvel vagyok. Ma kiderült h eddig nem is igazi nevet mondott, ami érthető, de a lényeg, hogy kitörölt a skypeon egy váratlan pillanatban. Azóta se történt semmi. Írtam neki mailt, de semmi válasz. Mi baja lehet? Olyan rossz ez így, mert megkedveltem és nem csináltam semmit amiért haragudnia kéne rám. A legrosszabb, hogy nem értem az okát. Tudom a facebookját is, mert elárulta a nevét és ráírhatnék, de nem akarom azt se, hogy megijedjen vagy ilyesmi. Nem tudom mit tehetnék, mert nagyon fura a szitu:( Olyan rossz érzés ez az egész, mert megkedveltem és rossz, hogy csak úgy eltűnt. Tiszta bolondnak érzem magam, hogy ezt is kiírom, de egyszerűen tényleg teljesen felkavart, mert tényleg szimpi és kedvelem és tök sok dolgot meséltem magamról neki, stb.

2016. febr. 7. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha tini akkor normális. Csak kiverte és elment a kedve. Van ilyen. Ne idegeskedj miatta. Pár nap és írni fog. Írj rá te is. Ha tényleg sokat beszéltetek akkor biztos nem fog eltűnni csak úgy. A facebookjára ne írj rá szerintem se. Amúgy az, hogy kiírtad is mutataja, hogy rendes fiú vagy. Szerencséje van veled. Mások visszaélnének a facebookjával pl. Szerencsés srác ez, csak bizonyára bizonytalan.
2016. febr. 7. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ötletem sincs mi a baja. A legjobb amit tehetsz az az hogy vársz.
2016. febr. 7. 18:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Lehet az volt a baj h 2 mailem van. 1 amin csajozok is egyet meg regeltem csak fiúkra. Csak csajoknál használok igazi nevet. Ott nem számít. Arról írtam neki is. Jaj de rossz.

PErsze, hogy nem ártanék neki. Csak zavar, hogy így eltűnt.

2016. febr. 7. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a csajokat fűzöd mellette meg mindekit, lebuksz vele, nem adod meg az igazi neved, mert félsz, hogy kiderül gondolom hogy nem csak a lányok kellenek, és közben azt állítod, hogy komolyan veszed őt. Tényleg nem vágod, hogy mi itt a probléma?
2016. febr. 7. 19:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem jók az infók:) Ő tudja, hogy lányok is érdekelnek és nem kapcsolatra kerestem őt. Tudja az igazi nevem, mert pont hogy vele megosztottam ezt az infót. Tehát nem csaptam be. Sőt, vele végig korrekten mindent megosztottam.
2016. febr. 7. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj de elég zavarosan írsz, azért nem egyértelmű. Nem az a baj, hogy a lányokat is szereted, hanem az hogy több embert fűzöl egyszerre. "Nézelődni" szabad, de amit te csináltál az nem nézelődés. Aki "komolyan veszi" a másikat az nem csinál ilyeneket. Szerintem ultragáz, hogy így kétszer is megtaláltad a nézelődés közben. Velem is történt ilyen, kétszer rámírt az illető, mert nem tudta, hogy az is én vagyok, nem is nagyon volt több kedvem hozzá... Ami a legnagyobb baj, hogy nem is érted hol itt a probléma. Te hogy éreznéd magad fordított esetben?
2016. febr. 7. 19:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem írtam valóban teljesen átláthatóan, de kiegészítve érthető. ÉS akkor tovább pontosítok. Ő írt rám itt és beszélgettünk. Így lett abból ismerkedés. Tehát nem az volt, hogy én kerestem embereket csak rám írt és reagáltam.
2016. febr. 7. 20:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja és mikor ez kiderült mondtam is neki, hogy mi a helyzet. Meg akkor is alap, hogy megmondom ha bajom van és nem csak így lelépek.
2016. febr. 7. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem jöttél be neki.

End of the story...

2016. febr. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!