Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mosás után is van szaga a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mosás után is van szaga a fenéknek. Miért nem lehet lemosni? Titeket zavar szexnél?

Figyelt kérdés

Szóval alaposan meg van mosva, utána egy ujjal megérinteni és megszagolni.

Anál terület nyalásakor milyen? Érezni? Zavaró?

2016. febr. 4. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem zavar.

sőt picit be is indulok erre az érdekes szagra...

25/F

2016. febr. 4. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
az kérlekszépen egy segg. jóhogy van szaga. normális ember nem nyal és nem dug segget, de ha már valakit ezért esz a fene, akkor számoljon a büdössel illetve azzal hogy előfordulhat hogy kinéz a barnamedve.
2016. febr. 4. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó és ki mondja meg, hogy f_szt szopni vagy p_nát nyalni normális? Mindkét nemiszerv eredeti funkciója az utódnemzés, tehát nem "normális" ezeknek a szájjal való kielégítése sem. Ennek ellenére puncit nyalni gondolom, szoktál.
2016. febr. 5. 07:56
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak lemosni, hanem kimosni is kell! Jómagam intim tisztálkodó gélt használok, ami után nem hogy kellemetlen hanem kellemes illata lesz a hátsómnak, és így nyugodtan rá bízhatom magam a partneremnek minden tekintetben
2016. febr. 5. 17:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Kimosni? Hozzál már egy szakirodalmat erről!
2016. febr. 5. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Mi lenne ha nagyfiú lennél és használnád a googlet?

Ha rendesen kimosod, se szag, se "barnamedve" nem lesz. Nem egy bonyolult művelet...

2016. febr. 6. 01:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Én arra céloztam, hogy nincs az az orvos, aki bélmosást ajánl, főleg intim mosakodóval. Ezért írtam, hogy dobj egy cikket róla, már ha találsz.
2016. febr. 6. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:
az intim mosakodást külsőleg értettem!
2016. febr. 7. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!