Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem meleg vagyok, hogyan tovább?
Semmi, minden megy ugyan úgy, ahogy eddig.
Vagy kifejtenéd bővebben ezt a kérdést? :D
Hát ez egy hosszadalmas és fájdalmas folyamat lesz, amit magadnak kell végigjárnod :/
Kicsit át kell rendezned fejben a dolgokat.
Egy idő után rájössz majd, hogy nem kell, hogy mások véleménye számítson, és senki sem szabhatja meg, hogy hogy élj. Csak az számít, hogy TE mit gondolsz magadról.
A melegek semmiben nem különböznek másoktól, ugyan olyan értékesek vagyunk mi is, mint más emberek, csak éppenséggel mi férfiakba szeretünk bele. Nagy cucc :D
Én azóta ezt már a világ legtermészetesebb dolgaként kezelem, és ezt látván a környezetemben élők sem csinálnak ebből problémát, sőt, kíváncsiak, kérdezgetnek, és ők is teljesen elfogadnak. Pontosabban mondva, nincs mit elfogadni, mert semmi bajom :)
Szerintem a legjobb, ha megpróbálod megtalálni önmagad. Általában az emberek a szexualitásukkal együtt sok más aspektusukat is elrejtik. A különböző művészeti ágak például nagyon jók erre.
Emellett próbálj meg tanulni az LMBTQ kultúráról. A homoszexualtiás nem valami örökség, legalábbis nem egészen, viszont a szenvedés, amin az életben keresztül kell mennünk, összetart minket. Rengeteg nagyon jó olvasmány van melegekről, melegeknek. Keress rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!