Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azt hiszem meleg vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem meleg vagyok, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2016. febr. 4. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi, minden megy ugyan úgy, ahogy eddig.

Vagy kifejtenéd bővebben ezt a kérdést? :D

2016. febr. 4. 10:53
 2/7 A kérdező kommentje:
pl hogyan fogadjam el magam?
2016. febr. 4. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd idővel elfogadod magad és boldogan élsz.
2016. febr. 4. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy hosszadalmas és fájdalmas folyamat lesz, amit magadnak kell végigjárnod :/

Kicsit át kell rendezned fejben a dolgokat.

Egy idő után rájössz majd, hogy nem kell, hogy mások véleménye számítson, és senki sem szabhatja meg, hogy hogy élj. Csak az számít, hogy TE mit gondolsz magadról.

A melegek semmiben nem különböznek másoktól, ugyan olyan értékesek vagyunk mi is, mint más emberek, csak éppenséggel mi férfiakba szeretünk bele. Nagy cucc :D

Én azóta ezt már a világ legtermészetesebb dolgaként kezelem, és ezt látván a környezetemben élők sem csinálnak ebből problémát, sőt, kíváncsiak, kérdezgetnek, és ők is teljesen elfogadnak. Pontosabban mondva, nincs mit elfogadni, mert semmi bajom :)

2016. febr. 4. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kincses Marcell Coming out című könyvét olvasd el.
2016. febr. 4. 16:39
 6/7 JiraffeQweenland válasza:
100%
Légy felkészült az emberekre, de ugyanakkor nem szabad túlzottan, előre rettegni a reakcióiktól. Elsősorban pedig, ha van olyan aki tud róla és elfogad, arra az emberre támaszkodj. :)
2016. febr. 5. 01:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb, ha megpróbálod megtalálni önmagad. Általában az emberek a szexualitásukkal együtt sok más aspektusukat is elrejtik. A különböző művészeti ágak például nagyon jók erre.

Emellett próbálj meg tanulni az LMBTQ kultúráról. A homoszexualtiás nem valami örökség, legalábbis nem egészen, viszont a szenvedés, amin az életben keresztül kell mennünk, összetart minket. Rengeteg nagyon jó olvasmány van melegekről, melegeknek. Keress rájuk.

2016. febr. 5. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!